INTERIØR

Danish Summer – Populær karaffel i miniformat!

DANISH SUMMER ‘MINI’

Kodanskas populære karaffel: ‘Danish Summer’ er netop kommet i en halvt så stor størrelse som dens forgænger. ‘Danish Summer’ mælkekande er så yndig, at jeg måtte hapse en med hjem  lige efter vi havde stylet billederne for Kodanska. Faktisk endte vi alle os  på dette photoshoot med at tage en med hjem hver, vi kunne ikke lade være. Det smukke ved ‘Danish Summer’ karaflen – stor som lille – er, at den er så køn og skulpturel at have stående fremme til pynt også, når den ikke er i brug. Ligeså køn er den også med en fin buket blomster og så gør den altså det der hverdags-kaffe-øjeblik lige lidt bedre, fordi den bare pynter så skønt.

Den lille kande fås i 10 smukke farver – vi kalder dem ‘kodanska farver’, og det er naturligvis de samme farver, som man kan få den store karaffel i, samt glas i alle størrelser. Farverne i Kodanskas farvepatlette er nøje udvalgt til kunne understrege en stemning, en årstid og et humør. Der er friske klare farver, diskrete farver, mørke farver og sarte pasteller. Der er en farve til enhver smag og et hvert humør. 

Er du vild med farver og sådan lidt af en Pippi Langstrømpe type, så mix på kryds og tværs så tosset du vil. Er du mere til dæmpede farver så gå med en til to farver og er du minimalisitisk så gå med den smukke klare kande og glas. Alt er muligt, der er plads til et hvert temperament hos Kodanska og det er derfor jeg er så vild med Kodanskas univers. 

Du kan købe ‘Danish Summer’ karafler her i alle 10 farver – er du nysgerrig på andre produkter, så er det bare om at dykke ned i Kodanskas mange smukke designs, og det kan du gøre ved at klikke her

– 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply