Ceramics INTERIØR

Skal vi brunche?

Det perfekte brunch-bord
_

Søndage er perfekt til brunch og jeg synes brunch er noget af det hyggeligste. Brunch er uhøjtidelig og kan strække sig over mange timer, der er ligesom ikke en bagkant når det gælder brunch. Kombinationen af morgenmad og frokost giver mulighed for at diske op med alle mulige lækkerier og te, kaffe, smoothies og juice på en gang.

Det rustikke brunhbord herover oser af hygge og charme – bordet i sig selv er rustikt i udtrykket, men også det blandede keramik, forskellige kopper og skåle giver bare en skøn og afslappet stemning. Kodanska står bag keramikken og de smukke glas, en kombination af så mange lækre ting, der giver mig lyst til at sætte mig ved dette bord sammen med en flok veninder og blive siddende i timer. 

Kodanska er nok bedst kendt for sin ‘Danish Summer’ karaffel, men Kodanska laver faktisk også keramik. Chamerende skåle og krukker med træ-skeer. Se bare herunder

Skønt ikke? Mælkekander, krukker og skåle har alle deres eget udtryk. Nogle er rustikke og andre fine og delikate. 

Du kan se Kodanskas magen fine ting her

God søndag og velbekomme 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply