HJEMME HOS NOGEN (VISITING HOMES) RUM OG INDRETNING

Indretning: 22 kvm. – det er småt!

Kan du forstille dig indretning af en lejlighed på 22 kvm? Det er godt nok småt ikk?

Opfindsomheden skal være virkelig stor og kreativ, når man skal indrette små et-værelses lejligheder. En hems kan være oplagt og en genial løsning1 Med en hems udnytter man højden i boligen og får en del ekstra kvadratmeter. En anden god idé når man bor så småt, er at indrette sig med lyse møbler og vægge. Hold det simpelt!

Den her lejlighed er kun 22 kvm. det er nok den mindste lejlighed, jeg nogensinde har skrevet om, og jeg tror de fleste ville skøjte forbi overskriften: ‘1-værelses på 22 kvm’ i søgningen på lejlighed hos en ejendomsmægler. De fleste af os ville nok tænke; det der gider jeg ikke engang bruge tid på at undersøge, det kan ikke lade sig gøre – men det kan det altså. Hold nu op hvor er den fin den her lejlighed, og hvor er det genialt løst. Jeg ville flytte ind med det samme hvis jeg var alene. Lys med et lækkert køkken og det skønneste soveværelse på hemsen.

Kilde: alvhem

Tjek lige den opgang, den er jo så mondæn og smuk! Lidt sjovt at træde ind i denne opgang og bevæge sig op i noget man som udgangspunkt nok ville tro, ville være en kæmpe luksuriøs lejlighed, og så træder man ind i den mindste lille lejlighed 🙂

Fantastisk view fra hemsen, her har man et godt overblik over lejligheden. Jeg tænker at jeg ville rydde pænt op hver aften inden jeg gik i seng 😉 alle vil vel gerne vågne til en smuk udsigt ikk?

Skønt og charmerende køkken. De grå låger er et godta valg og det profilerede låger tilføjer lidt herskabelighed i boligen.

Bor du småt og mangler inspiration til indretning, så tjek også denne bolig på 35 kvm.
Og denne her er også fin

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Khafilo Studio
    juni 20, 2020 at 12:05

    Waauw, jeg elsker resultatet! Så fine løsninger! (-:

Leave a Reply