INTERIØR

Hunde-interiør / Design-hunden

Indlægget her har jeg ville skrive i rigtig lang tid, så nu var det på tide at få dette af hånden. Det er primært et indlæg til dig med hund!

Jeg har selv hund, hun hedder Rita, og hun er en skøn lille sort bomuldshund. Udfordringen med hund i hjemmet kan være, at det udstyr man kan få, ofte er ret grimt og i ringe kvalitet. Jeg har haft hund i 7 år ( hun fylder 7 år i morgen, så ja et er altså på tide, at dette indlæg kommer på bloggen) Jeg kan godt lide at bo lækker… no shit Sherlock, tænker du sikkert, det er jo det jeg lever af:-) og det har været svært at finde noget så banalt som en pæn hundeseng/kurv/pude til Rita. Jeg har prøvet mig lidt frem med alternative løsninger og klassiske grimme nylon-hundepuder, men enten har jeg ikke kunne holde ud at se på dem i stuen eller også har Rita ikke gidet at give den et øjebliks chance.

For et års tid siden kom der en ny pige ind et netværk for selvstændige kvinder, som jeg er en del af, og hun er ejer af Luksushund.dk – og det siger jeg dig, der er en grund til navnet: Luksushund – her er altså absurd mange kategorier fuld af lækkert design til hunden! Tjek f.eks. et lille bitte udvalg af skønne hundekurve/senge/puder som jeg har udvalgt lige her:

Den sidste hundepude i den lækre gule sennepsfarve har jeg købt til Rita, og både hun og jeg elsker den! Den er ret cool at have i stuen og Rita sover godt i den konstant. Hun sover på ryggen, på maven, på siden, rullet sammen som en kugle og halvvejs slængende udover puden. Genial investering! Find selv din hundeseng her

Hundesnore, halsbånd og seler er heller ikke så lette at finde i et lækkert design, og jeg mener, når man nu har en nuttet hund, så skal den da have noget pænt på ikk? Vi bruger ikke halsbånd, mest fordi Rita spiller død når hun får et på (drama queen!), så vi bruger sele. Jeg har købt en smuk grå, flettet, lædersele til hende, den kan du se på moodboardet herunder, men altså jeg kunne sagtens købe flere – se lige et fantastisk udvalg her også…

Det her er altså kun et meget lille udvalg. Der er så mange fine snore og halsbånd – alt fra klassiske, smukke, elegante og funky. Gå på opdagelse her

Så er der det med madskålene, man kan jo i princippet bruge hvilken som helst skål, som man nu har hjemme, også nogle smukke keramiskskåle, men når nu man kan få skåle til hunden som disse… sku’ man så ikke bare gøre det eller?

jeg bruger ikke hundetakse til min hund, men prøv lige at tjek de her.

På Luksushund kan du få ALT til hunden. Du kan få det du mangler i et langt lækre design end de gængse steder, og så kan du få alt det du ikke vidste du manglede og alt det du ikke anede eksisterede – jeg nævner lige i flæng:

Hundshampoo
Hundebalsam
Hundesalve
Hundelegetøj
Høm høm poser
Butterfly
godbidder
Hundetasker
Hunderegntøj
Hundbandana
Hunde aktivitetslegetøj…
-and the list goes on. Kig selv forbi luksushund.dk.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply