Produkt og design (Interior design)

Lækker læder-design

Læder er da noget af det lækreste ikk? Bare alene duften er guddommelig! Jeg har gennem min ‘rejse’ her gennem Coronatiden lært rigtig mange mindre danske virksomheder at kende. Jeg har arbejdet hårdt på at lave shout-out for dem, så vi kan hjælpe dem med at holde gang i deres biks og komme igennem krisen her. Der ligger alt for meget sved, blod og tårer i det at starte en virksomhed op og arbejde den i gang. De første tre år er de værste, der lever man så fattigt, fordi man ingenting tjener… jeg har været der selv, så det er nok derfor, at jeg så gerne vil hjælpe dem så godt som jeg nu kan. Og samtidig vil jeg sige, at jeg da bestemt heller ikke går fri for økonomisk nedsmeltning i mit firma… vi er allesammen mere eller mindre i knæ ikk? Ligegyldigt om vi er virksomhedsejere eller ej. Hvis ikke man frygter for sit job, sit helbred, bor alene og føler sig ekstra ensom, er ved at få kuller fordi man har ungerne 24/7 oveni sit eget arbejde eller er gammel og ikke må se sin familie – vi lider vist allesammen på den ene eller anden måde.
Der er to ting der altid hjælper i kriser: 1. Shopping, 2. Ædegilde – Så lad os da shoppe! Personligt skal jeg stoppe med punkt nr.2 NU! Altså jeg skulle være stoppet for to uger siden, men jeg gør det nu og bruger mine penge på noget, der ikke sætter sig på sidebenene, med mindre det er en bæltetaske 😉

Første stop er Stolbjerg Copenhagen, som jo laver de smukkeste og mest æstetiske tasker. Jeg er fuldstændig forelsket, så meget faktisk, at Clutch’en lige er dumpet ind med posten, og ved du hvad? Du kan få dine initialer impreneret på din clutch gratis!!! Det har jeg fået gjort, og det er LÆKKERT! Se min story på IG lige nu <3

Jeg lyver ikke, når jeg skriver, at der ikke er noget på det her moodboard jeg ikke ønsker mig… nada,zero,zip! Jeg kan bruge det hele <3 Tjek webshoppen her og find dine favoritter.

En anden lille lædervirksomhed der fangede min opmærksomhed i de her uger, er Narv Denmark som producerer læder interiør. Både lækre læderskeder til slagterkniven, cool bestik-holder til den rå borddkækning, magasinholder i læder, forklæde og sågar en læder butterfly…

Jeg er også ret vild med iPad-omslaget og læderomslaget til A4-papirer. Kig selv forbi Narv Denmarks webshop her

Måske fulgte du med på IG sidste uge hvor seje Michala, der står bag MicMic, lavede online-banko på sin IG-profil. Jeg deltog sammen med 140 andre og vandt desværre ikke noget, men det var virkelig hyggeligt og et skønt initiativ. Hun var så sød og god <3 Hvis jeg skulle have vundet noget, ville jeg have valgt enten computer-sleevet eller cross-over tasken ‘Boro’ i olivengrøn eller bæltetasken… jamen altså der er mange ting man kan drømme. Uhh tjek også lige den skønne pusletaske… den er praktisk til den nybagte mor.

Der findes masser af fede tasker hos MicMic, hende synes jeg også du skal stikke næsen forbi, klik her

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Michala
  april 14, 2020 at 20:29

  Tusinde tak for de meget søde ord!
  Det varmer at læse om MicMic her på din blog.
  Pas på dig selv.
  Varmeste hilsner
  fra mig
  Michala
  / http://www.MicMic.dk

Leave a Reply