Bæredygtigt design Gadget's

Jeg giver rabat på verdens slankeste sodavandsmaskine!

Reklame

Jeg har sagt ja til at teste en sodavandsmaskine fra bubliq (det staves med lille ‘b’ så det er ikke en tastefejl;-)) bubliq er et nyt brand, som har sat sig for, at vi skal formindske vores plastikforbrug markant, og det skal vi altså – jeg er helt enig!

Som så mange andre virksomheder i denne Coronatid, er det vanskeligt at drive forretning og det er særligt svær, når man er lille og så ny som bubliq er. Jeg har jo taget den der ‘hjælp-de-små-støt-de-lokale-hat’ på som I jo ved, hvis i følger med på mine kanaler, og derfor vil jeg også gerne hjælpe bubliq. Måske kan du og jeg hjælpe en ung iværksætter gennem denne krise – det håber jeg sådan at du vil (del linket eller rabatkoden med en ven). Jeg er ikke fortaler for, at man skaber overforbrug og køber ting man ikke har brug for, men hvis du har overvejet at købe en Sodavandsmaskine, så gør det nu! Jeg har får lov til at give dig 15% rabat! Brug rabatkoden: boligcious15
Køb her

Her står min bubliq hjemme hos mig – er den ikke flot?

Jeg fik leveret en stor æske, imponerende lækker emballage, samt en lille overraskelse i form af 4 metalsugerør + sugerørsrenser (tænk engang det ord fandtes ikke for bare et par år siden, hvor det et godt ord, det betyder at vi er ved at fatte det med plastik ikk?). Jeg valgte maskinen i sølv ( den fås også i sort) og lige da jeg tog den ud af emballagen, blev jeg lidt overrasket, fordi maskinen er i plastik og vejer ingenting – Hmm… jeg tænkte at den virker ikke så robust, men altså når patronen bliver indsat, så får den jo en helt anden pondus, og jeg må indrømme, at den er virkelig flot og stilren at have stående i køkkenet. Den fylder ingenting, den er diskret og virkelig elegant.
Et andet væsentligt plus er, at den er super nem at betjene, selv Wilfred på 9 år, går til maskinen som om han aldrig har prøvet andet – behøver jeg at sige at han elsker den?

Maskinen er et hit her hjemme, jeg er så glad for min bubliq (er vild med navnet, derfor skriver jeg det hele tiden;-)
Overvej lige endnu engang om du ikke skal spare 15%, støtte en ny ung iværksætter og købe den sodavandsmaskine du alligevel ikke kan undvære. Måske kunne det være en gave til en du kender?

Kan købes her
boligcious15


Faktisk er jeg ikke den store sodavands-drikker, og jeg kan slet ikke særlig godt lide danskvand. Nu er jeg så ikke den eneste på adressen her hjemme, så derfor sagde jeg ja tak til at teste bubliq’s maskine. På kontoret er der til gengæld et kæmpe dansk-vand-forbrug, så hvis maskinen her ikke hittede her hjemme tænkte jeg at mine kolleger kunne få glæde af den på kontoret – jeg kan nemlig blive helt dårlig, når jeg ser hvor mange danskvands-flasker vi samler på en uge.
Når det så er sagt, så er min familie blevet ret glade for maskinen, og det er jeg faktisk også selv, jeg laver nemlig Ribena med brus og det er jo så lækkert! I’m happy with bubliq

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply