INTERIØR

Kære venner … SHOP nu!

Kære læser, min branche er i knæ og de har brug for dig! Brug for, at du stadig lægger ordrer i deres webeshop – Covid19 får alvorlige konsekvenser for sundhedssektoren, det er et faktum og det er voldsomt skræmmende. Covid19 har allerede alvorlige konsekvenser for os alle i vores hverdag, men den har i den grad allerede sat et meget tydelig aftryk hos de små selvstændige. De små webshops som vi elsker, de små unikke keramikere, kunsthåndværkere osv. er jeg i daglig kontakt med og de melder altså stortset over hele linien, at deres salg er gået fuldstændig i stå! Det går ikke – vi må altså se om vi ikke kan holde hjulene i gang. Hvis vi bremser op nu, så mister vi alle de fede små brands og også nogle af de store og det nægter jeg altså at se. Vi skal huske på, at vi jo netop værdsætter dansk design – dansk design er det fedeste i verden, og det skal vi værne om. Vi gider ikke stå tilbage med et Danmark der kun har Bilka, Ilva, Ikea og Søstrene Grene tilbage vel? ( ikke for at tale de 4 ned… sorry)

Lad os nu give lidt kærlighed til de her selvstændige, der sidder i kæmpe vanskeligheder ikk? Jeg shoppede i lørdags og fandt den her super skønne keramiker i min yndlingsbutik Virou – Ja jeg var inde fysisk i min lille yndlingsbutik, og det må man godt, hvis man tager sine forholdesregler. Jeg observerede, at der ikke var kunder, jeg åbnede døren med mine vanter på. Jeg stod med halvanden meters afstand til personalet, jeg sprittede af efter jeg havde købt mine fine ting og butikken sprittede både dankortterminal og håndtag af da jeg gik. Butikkerne tager alle forholdsregler – og du skal gøre det samme. Jeg gik fra butikker med det jeg kalder et super-køb – se nu her:.


Er det ikke skønt? Kop og lille vase med prikke på ben af keramikker Birkelund Boutique (Kimberly Young) Kan købes hos Butik Virou på H.C. Ørstedsvej, Frederiksberg eller du kan shoppe på nettet lige her

Disse fine skåle har jeg også Købt nogle stykker af. De er også købt hos Virou og er designet af Miabella, kan købes her

–––

BUTIK NOTRE DAME

Hos Butik Notre Dame i Nørregade er butikken også åben, men du kan også shoppe på nettet! Se hvad jeg faldt for i dag


Disse kopper og skønne vaser og meget, meget mere lækkert til boligen kan købes her: notredame.dk

–––

LOUISE EGEDAL
Så er der dygtige Louise Egedal, hun er fantastisk hvis du leder efter en unika vase – Jeg har købt hos Louise flere gange, og jeg er klar igen. Hva tænker du om disse smukke vaser?

Smukke ikk? Kan købes her

–––

MEADOW CERAMICS

Meadow Ceramics er kunst på keramik. Jeg har fulgt hende længe, og vil så gerne dele hendes smukke keramik med dig

Meadow Ceramics laver faktisk også kunstprint, hvis du skal have gang i den der billedevæg <3

Gå på opdagelse i Meadow Ceramics smukke webshops her

–––

VILDERSBØLL

Vildersbøll er en af mine favoritter, og jeg har lige købt fire smukke kopper derfra, som jeg har ønsket mig så længe! Koppen med det gode greb kalder man den, og når man først står med den i hånden, forstår man dens kælenavn.

Vildersbøll har netop lanceret denne fine kollektion af minivaser og en stage. Vaserne er perfekte til den lille buket plukket af en barnehånd <3 eller til havens blomster.

Shop Vildersbøll her. Vildersbøll er medlem af den skønne butik Designkollektivet i Jægersborggade i København N – Her finder du mange skønne kunsthåndværkere, den er virkelig et besøg værd. Har du ikke mod på at gå i butikker, så besøg deres webshops her, og støt op om dem, så de overlever denne krise <3

–––

UNIKA K
–er også et skønt sted til dig, der elsker keramik med personlighed. Jeg faldt over de her super fine påskeophæng – og hey… påsken kommer lige om lidt, så der er ingen undskyldning for ikke at pynte lidt ekstra op i år, selvom der nok ikke er udsigt til de store påskefrokoster.

Er du ikke til påskepynt kan du finde uendeligt meget andet hos Unika K shop løs her

Det var en lille shoppingguide i keramikkens tegn – Jeg håber, at I bakker op, jeg vil køre en del shopping-guides fra nu af for at støtte de små selvstændige og også de store, jeg håber at du vil hjælpe mig i kampen for deres overlevelse. Jeg ved godt det lyder lidt dramatisk og banalt, men det er ramme alvor <3 Lad os holde hjulene i gang venner <3

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply