VÆRD AT BESØGE

Københavns fedeste design-marked!

Denne weekend, både lørdag og søndag er der Finders Keepers i Øksnehallen i København! Dette marked er som regel et must-visit marked for mig. Jeg finder så mange fede ting her. Nye upcoming designere, lækker keramik, masser af smuk og cool kunst, smykker, lidt fashion, stationary, glas…. jamen jeg kan blive ved! Finders Keepers er et must og jeg hopper på cyklen i morgen, trodser Corona virus og glæder mig over, at Finders Keepers tager deres forholdsregler og kun lukker 1000 mennesker ind af gangen. Pyt med, at køen bliver lidt længere, for hvis solen skinner som den gør lige nu, så tilbringer jeg gerne tid i kø, i solen midt i København.

Her kommer lidt inspiration fra en lille bitte håndfuld af de aktører, I kan opleve på Finders Keepers denne weekend! Ses vi?

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply