Køkkenet (Kitchen)

Køkken som en makeup-palette – Yummy!

Charlotte Eskildsen, designer og ejer af det danske tøjbrand; Designers Remix har netop fået nyt showroom!

Charlotte ser glad ud for de nye rammer og det forstår jeg så godt!

WAUW! – det er altså så flot. Det danske Køkkenfirma Reform fik til opgave at designe både køkken og badeværelse i showroomet, og det har de altså gjort til perfektion. Charlotte fortæller, at hun var inspireret af en makeup-palette af rosa/hudfarver, og det har reform så forvandlet til et smukt køkken, som i den grad ligner en makeup-palette. Det er meget smukt farveafstemt, også farverne på væggen er i sammen nuance.

Charlotte Eskildsen fortæller selv i om tankerne bag:
Charlotte Eskildsen, Creative Director of Designers Remix:

”Jeg blev inspireret af make-up farver. Nuancer af beige og rosa. For mig er dette farverne på
bæredygtighed – som pap, træ og ubehandlede materialer. De rigtige farver i naturen. ”
Farveskemaet er konsistent i hele studiet og vises i både køkken- og badeværelseselementer fra Reform.

”Badeværelserne føles pulverlakeret som et kvindes sminkerum. Den hvide zink og de hvide elementer giver en moderne følelse. ” Vi er meget glade for at have samarbejdet med Reform om fremstilling af vores køkken og badeværelse. Samarbejdet hædrer vigtigheden af kvalitet og design og viser et moderne studie, der vil stå tidens prøve. fortæller Charlotte om resultatet og samarbejdet

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply