KIDS

Børneværelset 2020

BØRNEVÆRELSTER 2020

Der er dømt moder-jord når det gælder farveskalaen for børneværelset i 2020, i hvert fald hvis man kigger på både Ferm Living og OyOy design. Det er ikke kun natur-farver der præger børneværelset, der også små skønne inputs af sjove farverig kontraster som bringer smil på læben, og så er både Ferm Living og OyOy altså fantastiske til at designe de skønneste ting til børnenes eget rum… jeg får nærmest lyst til en lille en, så jeg kan indrette børneværelse… eller? nej jeg glæder mig bare over, at jeg skal ud til to familier i denne måned, hvor jeg skal rådgive indretning af bl.a. børneværelserne.. uhhh hvor jeg glæder mig:-)

Lad os først kigge på Ferm Livings børneunivers 2020

Fine farver og skønne design ikke? Nu går turen forbi OyOy som virkelig også skruer op for charmen… I love it! se med herunder…

Hva’så får du lyst til at indrette skønne børneværelser? Hvis du har brug for en rådgivning, send mig en sms! Jeg har mange, mange idéer til skønne børneværelser og kender mange fine børne-interiør-brands <3 Lige nu giver jeg 500 kr. rabat på indretningsrådgivninger, så hvis du ønsker at få vendt op og ned på, hvordan dit hjem ser ud, hvis du savner forandring eller bare personlighed og en rød tråd, så send mig en forspørgsel på pris – sms til: 51 60 52 22

Cia

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply