Ceramics

Til dig der ELSKER sushi

ER DU SUSHI-NØRD?

Sushi er efterhånden blevet lige så normal take-out som pizzaen er det. Sushi en af de eneste take-out former, der er mere end okay at servere for gæster, når der skal holdes et lækkert middagsselskab. Er man inviteret til middag og der er bestilt sushi udefra så føler man sig bare ekstra forkælet ikke? Det er bare bestemt ikke samme følelse hvis der i stedet står 5 bakker familie-pizzaer vel? så er det som om værten ikke rigtig har haft gidet gøre sig umage, og er sprunget over hvor gærdet er lavest.
Når man vælger at invitere til sushi, så kan man gøre lidt ekstra og lige hælde soya, den syltede ingefær, krydderier og wasabi over i nogle pæne skåle.

Jahoko.com er stedet du skal smutte forbi, hvis du ofte serverer og spiser sushi. Her finder du altså de skønneste små skåle til sushi. Jahoko.com er også perfekt som gave til en ven, veninde eller et familiemedlem der er tossede med sushi.

Kig forbi webshoppen her og gå på opdagelse, du finder også meget andet porcelæn og smuk keramik til servering af andet end Sushi. Klik Jahoko.com” rel=”noopener” target=”_blank”>her

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply