INTERIØR

Smukkeste parfumeflakoner i ren boudoir-stil

De krystalkyndige kvinder; Andrea Larsson og Julie Hugau som står bag Reflections Copenghagen dykker ned i historien, og genopliver begrebet Boudoir. Boudoir er et sjældent udtryk i dag, og var oprindeligt en beskrivelse af den fine frues private rum, hvor hun kunne trække sig tilbage og løsne korsettet. Senere blev det et udtryk for fruens elegante påklædningsværelse. Man kan næsten fornemme et smukt luksuriøst rum med smukke tapeter, betagende rober hængende på silke-betrukne bøjler, tykke gulvtæpper, tunge velour gardiner, guldspejle og et ekstravagant sminkebord. På sminkebordet lå perler, pudderkvaster og smukke parfumeflakoner stod side om side.

Reflections Copenhagen puster liv historien med deres nyeste design; ‘Flacons’ – et boudoir-sæt af 4 smukke og finurlige parfume-flakoner skabt med hver sit unikke design og magiske udseende.

Jeg er fuldstændig på r…. over de her smukke og overdådige flakoner, de er simpelthen et kunstværk. Og hvor er det godt tænkt at bringe de gamle dage tilbage, hvor vi i stedet for at købe nye dyre, fyldte flakoner kan fylde på ens egne smukke flakoner i stedet. Det er jo noget ret bæredygtigt i det her produkt, selvom det måske ikke lige udstråler det. Men tænk hvis vi kunne få parfumeproducenterne til at producere nedbrydelig emballage, således at vi købte vores yndlingsdufte i emballage som kunne nedbrydes let, for så at hælde de dyre dråber på vores egene smukke flakoner.

‘Flacons’ er netop blevet lanceret på messen i Paris, Eurowoman har allerede vist dem i deres nyeste nummer og minsandten om Børsen ikke også bragte nyheden om disse skønheder for ganske få dage siden – så sejt gået de damer!

Hvilken er din favorit?

Styling: HØEG+MØLLER (jep det er Camilla og jeg der har stylet billederne) // Foto: Søren Staun, Inhouse Studio

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply