RUM OG INDRETNING

Indretningshjælp: Nyt år – ny start

Det er en klassisk situation, at man står på den anden side af julen, al pynten er taget ned og et nyt år ligger klar til at tage hul på – og så kommer den der lyst til forandring! Lyst til, at dette år skal være spektakulært, det er i år, at de karme skal males, sofaen skal skiftes ud og det er nu, at der skal lys over i det hjørne, som har generet én i årevis. Man har lyst til forandring – en ny start. Men hvordan får man startet, hvilken lampe skal det være? skal sofaen være i grøn velour eller grå uld? skal man male en væg eller hele rummet og hvilken effekt vil det have? Hvordan får man den der lækre bolig, der oser af hygge og personliged og stadig har den røde tråd?

Alt det kan du få hjælp til af mig, jeg føler mig slet ikke som en blærerøv, når jeg siger, at det er jeg pisse god til. Jeg har besøgt mellem 100-120 hjem de sidste mange år og rådgivet helt konkret omkring farver, placering af møbler, valg af møbler, beslysning osv. Jeg kender interiør og boligbranchen ud og ind, og kan på ganske kort tid fortæller dig lige præcis hvilken lampe, der er perfekt i det mørke hjørne, og hvor du skal købe en sofa. Jeg er totalt opdateret på stort set alle interiørbrands, betragt mig som et stort interiør-bibliotek 🙂

En rådgivning hos mig er en super investering, jeg tager 100% udgangspunkt i din bolig, dit budget og dine drømme omkring hvordan du ønsker dit hjem skal se ud. Jeg gennemgår hele hjemmet med dig, hvis det er det du ønsker og sammen laver vi en liste om, hvad der skal gøres, masser af løsninger og idéer og hvor du kan købe de forskellige ting. Send mig en sms for at hør nærmere, så du endelig kan få gjort noget ved din bolig i 2020 <3 skriv til: 51 60 52 22

I sidste weekend indrettede Camilla og jeg en lille studie-lejlighed i Carlsbergbyen med et meget lille budget. Den blev simpelthen så hyggelig. Jeg tog et par billeder som du kan se herunder.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply