VÆRD AT BESØGE

Jeg tager på shopping i Fields

Annonce

Jeg blev inviteret i Fields til at besøge det flotte shoppingcenter og kigge på deres boliginteriør-udvalg, som faktisk er ret stort og top-lækkert!

Jeg har ikke været i Fields så mange gange, så det var faktisk ret skønt at gå rundt i centeret med ’bolig-brillen’ på og gå på opdagelse. Konceptet shoppingcenter er jo genialt, særligt i et land som Danmark, hvor en shoppingtur under åben himmel ofte kan være en våd og kold fornøjelse, for ikke at tale om umuligheden ved parkering af bil, hvis man er i sådan en. Fields har metroen direkte til døren og en KÆMPE parkeringskælder i flere etager, så det er faktisk super let.

Fields er et stort center, men indretningen er udført super strategisk, med alle restauranter samlet på en etage og så to etager med livsstilsbutikker, food, frisører, kosmetologer osv. Det er faktisk overrasskende overskueligt at finde rundt, og det er godt for sådan en som jeg, der altid farer vild i centre. Gangene er brede, centeret er lyst og det føles roligt at bevæge sig rundt. Og så er det altså en fornøjelse med så mange shoppe-muligheder under et tag, det gør det let at få handlet hurtigt og lækkert!

BOLIGEN
Jeg var ikke klar over, at der lå både Magasin, Illums Bolighus, Arket, H&M Home, Bolia, Bahne (med toplækkert HAY sortiment og Coffetable books), Søstrene Grene, Panduro m.fl. i Fields, var du klar over det?
Jeg gik efter inspiration til julegaver og julepynt.
Julepynt var der et kæmpe udvalg af, jeg kunne have købt mig fattig, og købte da også nogle ting med hjem.

Julegave-inspiration fik jeg også masser af, jeg spottede både et stort og mega lækkert udvalg af Coffeetable books, lysestager, keramik, porcelæn, vaser, kopper, kander og masser af lækker nips!

Her kommer lidt inspiration til Juleshoppingen i Fields….

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply