Jul (X-mas)

Julepynt 2019

Reklame – Samarbejde med Kaiku

Har du pyntet op til jul? – Jeg har ikke, men i ugen der kommer, går jeg i gang! Det er så hyggeligt at pakke julekasserne ud og få et nostalgisk øjeblik, når man pakker al den pynt ud, som man har samlet gennem årene ikk? Jeg supplerer med nyt hvert år, jeg kan simpelthen ikke lade være, og derfor er det ikke kun julekassen i ental, jeg hiver op fra kælderen, det er blevet til julekasserne i flertal (jeg nægter at sige hvor mange, det er for flovt 😉

Jeg har netop kigget Kaikus fine julepynts’sortiment igennem og jeg lagt i indkøbskurven. Det blev til en masse smukke nye ting til julekasserne og jeg glæder mig til det kommer <3

Se bare her, hvor mange fine ting jeg faldt for!

Jeg elsker Nordstjernes papir-ornamenter, de er så smukke og kan foldes sammen så de ikke bliver skadet, når de ligger gemt af vejen. De er fine på træet eller samlet i en skål eller en glas-dome. Køb dem her!
Isbjørn der passer på lyset fra Dottir, jeg samler på de smukke Winter Stories som er en lille kollektion af julede stager. Big Bear kan købes her
Den lille bobbel folkevogn med juletræ på taget er efterhånden en klassiker, jeg er ret vild med den 🙂 Den måtte jeg eje i år, har du det på samme måde, kan du købe den her
Candle Tray fra The Oakmen er så lækker, den købte jeg faktisk for nogle år siden. jeg bruger den året rundt, og i julen sætter jeg alle 4 messing stager på (de er magnetiske og sidder godt på bakken) og så fylder jeg på med lidt fin-gran, måske sætter jeg den lille bobbel folkevogn på i år, eller de fine Nordstjerne papir-ornamenter, køb den her


Julekugler i velour… tænk at man kan få julekugler i velour, det er da for lækkert. Jeg elsker farverne og udtrykket, de er altså også fine at fylde i en glasdome. Kan købes her
Og nu hvor vi er velouren og smukke farver, så er jeg vild med julesokkerne fra Ferm Living, de er altså skønne ikk? Dem kan du købe her!
Rosa er en af mine yndlingsfarver og den kan sagtens indgå i julen, den er nemlig særlig fin sammen med guld, og det er der masser af i min jul;-). Dette juletræstæppe er så smukt – kan købes her
Strups har lavet noget så simpelt som en metalring, der kan pyntes på alverdens forskellige måder, du kan vikle eucalyptus om den, tørrede farvede blomster, mistelten osv. Super fin og dekorativ, den har jeg brugt i mange julestylinger. Køb den her
De sidste par år har jeg købt dette adventslys (faktisk har jeg også købt kalenderlyset) fra Åbenlys. Det er et soyalys, så jeg brænder det af med god samvittighed og så synes jeg at det er enkelt og smukt. Kan købes her

Adventskalendere

Vi bruger julesok, men også adventskalender hos os. indtil videre har gaverne bare været samlet i en stak på værelserne, men i år overvejer jeg at købe en adventskalender som kan bruges år efter år, der er nemlig et par fine bud at finde hos Kaiku.dk


Denne fra Ferm Living er et godt bud, den er så super fin at hænge på døren, væggen eller det gamle klædeskab. Kan købes her

Et nostalgisk bud på en adventskalender kunne også være denne fra Langkilde & Søn, den er da hyggelig ikk? kan købes her

Er du på jagt efter en fin julekalender eller adventskalender så tjek Kaikus skønne udvalg her

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply