Jul (X-mas)

Klar til advent?

Reklame-samarbejde med By Lassen

Der er ikke længe til, jeg fatter slet ikke, at vi er her igen allerede… december, advent, adventsgaver, adventskrans, julegaver, julekalender og alt det der.
Har du styr på adventskransen? Der er under 4 uger til! Jeg laver ikke rigtig adventskrans længere, jeg har lavet ca. 10 adventskranse inden vi når september, så jeg er færdig med at binde kranse og finde på nyt. Men i mit job som boligstylist så starter jeg med julesager i marts til september/oktober.
Heldigvis har jeg min kubusstage og med lidt kreativ sans, kan den snildt forvandles til en smuk adventsstage

Mos, bånd, klokker, kogler, gran… der er mange muligheder – den på billedet herover er jeg vild med. Kubus-stagen må være den mest berømte og mest solgte stage i verden, i hvert fald den mest solgte danske stage. Kubus er et designikon og selvom din ikoniske stage står i de fleste danskeres hjem, ja så er jeg altså fan. Kubus-stagen står fremme året rundt hjemme hos os, og det er da egentlig ret bæredygtigt ikk? Jeg behøver ikke at gå ud og købe en krans for at smide den ud 🙂


Kubus er smuk og klassisk året rundt i flere forskellige konstallationer – Bruger du også din Kubus som adventsstage?

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply