INTERIØR RUM OG INDRETNING

Nye farver i køkkenet?

Jeg suger stadig inspiration til mig til vores køkken, som meget snart kommer under kniven i form af en total DIY makeover. Det letteste og billigste er at kigge på farver til vægge og låger. Det med maling er dejligt håndgribeligt og kan overstås på en dag. Et par farvede vægge kan skabe en kæmpe ændring, faktisk kan man stå med følelsen af at have fået et helt nyt køkken.

Jeg er vild med de grønne nuancer og grøn er en stor farve i øjeblikket. De er da så lækre de her to grønne nuancer. En fræk detalje kunne være at male en kant som vi har gjort i køkkenet her med den lyserøde. Farven er en god kontrast og giver lidt noget andet til køkkenet. Er man ikke til lyserød, kan man male en anden farver eller man kan male den i en tredje grøn nuance, så man får tone-i-tone effekt.

Farverne er fra Dyrups nye farvekort. Den lysegrønne hedder: ‘Aquamarine Dream’, den mørkegrønne hedder: ‘Saguaro’ og den lyserøde hedder: ‘Rose Stain’. Camilla og jeg har stylet alle billederne og Søren Staun har fotograferet:-) Jeg gad godt have det køkken.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply