RUM OG INDRETNING

Farveinspiration: Klar til at give den gas med farver?

Jeg er så priviligeret at få lov at lave billeder for DYRUP for tredje år i træk nu. Camilla og jeg som til daglig driver et visuelt content bureau; HØEG+MØLLER har Dyrup som kunde og det er en helt fantastisk fornøjelse. Hvert år skal der laves kampagnebilleder til katalog og salgsmateriale og de billeder laver vi! Vi får den nye farvepalette som er top-hemmelig indtil den er offentliggjort, og udfra den har vi nogenlunde frit spil til at vise farverne i en inspirerende og kreativ kontekst, og det er altså vildt sjovt.

Farvekortet er hvert år delt op i tre kategorier, som hver har deres univers! Den jeg vil vise jer i dag, har arbejdstitlen FLOW at THE CORE. Det er heftige intense farver, der virkelig sparker gang i boligen. Vi har leget med colorblocking og så er vi gået i dybden med en farve – en rød farve for at vise, hvor frækt det faktisk kan gøres, nok mest tiltænkt dem som er meget modige….

Jeg håber du vil lade dig inspirere af billederne herunder. Farverne fra Dyrups nye farvekort kan købes i både byggemarkeder og Dyrups forretninger. Giv den gas og skru op for farverne, du kan altid skrue ned igen, når du bliver træt af det, der jo bare maling 🙂

Vi starter med en cool omgang colorblocking, her bruger man flere forskellige farver forskellige vægge. Vi malede med farverne: Sweet Sheeba (den lyserøde) og LA Heart (den lysegule)

Turde du male en væg helt rød? Vi turde godt! Calypso Berry som farven herunder hedder er ret vovet. Vi eksperimenterede og malede en smal væg og nogle Ikea galleri-hylder i den røde farve …

Hvis du har brug for sparring, når det gælder farver og de effekter du kan skabe med maling, så kan du booke mig til en farvesnak. Jeg vil uden tøven kalde mig selv farveekspert:-) og har efterhånden hjulpet utrolig mange med at farvesætte deres hjem, og det gælder ikke kun maling, det gælder naturligvis også farver på tekstiler som sofaen, gardiner, gulvtæpper, kunst m.m. Du kan altid sende mig en sms her: 51605222 og høre mere om priser og om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply