INTERIØR

Lanterne-tid… hvor hyggeligt – Light’In

Hvor hyggelig er denne årstid lige? Jeg er vild med efteråret, og den hygge der følger med! Levende lys og lanterner ude og inde giver bare meget mere mening i gråvejr og den mørke tid!

Er du vild med Kubus fra By Lassen, så bliver du nok super glad for at høre, at By Lassen dette efterår byder efteråret velkommen med deres nye design; Light’In. En fin stilren og kubistisk lanterne som kan bruges både ude og inde, til fyrfad og bloklys.

Light’In er fin alene og i flok, den skaber smuk og hyggelig stemning. Light’In er i handlen meget snart, og jeg er helt sikker på, at den bliver taget super fint imod.

Designeren bag Light’In er Søren Lassen, arkitekt Mogens Lassens barnebarn. Med en stor kærlighed til lige linjer, kubistisk formgivning og minimalisme er Light’In en smuk familieforøgelse til Kubus-familien.
Light’In er så klassisk, at den vil være lige så elegant og nutidig i dag som om 30 år.

Lanterner er naturligvis geniale udendørs, men også indendørs i rum der ikke er under opsyn hele tiden eller steder hvor et fritstående levende lys kan være lidt farligt. F.eks. elsker jeg at have stearinlys på badeværelset, når jeg har gæster, men på en eller anden måde, er det lidt grænseoverskridende at have et lys stående uden opsyn, det kan man sagtens med en lanterne. Også i vindueskarmen tæt på lange gardiner er det optimalt med en lanterne.

Billederne her er jeg så heldig at have fået lov til at style for By Lassen – Fotografen er Søren Staun fra Inhouse Studio, Håber at I kan lide dem 🙂

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply