INTERIØR Køkkenet (Kitchen)

Nye fliser på 0,0

Jeg har skrevet om det nye super smarte system Click’n Tile tidligere, men så blev min blog hacket og en måneds indlæg gik tabt. Jeg bringer derfor nyheden om Click’n Tile igen, så den er tilgængelig på bloggen, fordi jeg synes det er så genialt!

Click’n Tile er et banebrydende design, der vender op og ned på måden vi tænker fliser på. Du skal ikke tænke på at bestille en murer, du skal ikke tænke på fuger og det er ikke en bekostelig affære, holdt op imod betaling af håndværkere, mørtel, fliser og fuge. Når først Click’n Tiles bagplade er monteret på væggen, kan du selv meget let og hurtigt skifte farven på dine vægge ved at klikke fliserne af og på.

Det sjove er, at Click’n’Tile fliserne gør det muligt at eksperimentere og vove sig ud i nogle lidt vilde løsninger fordi det så let og billigt af lave om igen.

Fliserne findes i 4 farvekollektioner:
BASICALLY: hvid, sort, samt en lys og mørk grå
GREENY: Tre grønne nuancer fra lys til mørk,
SMOOTH’ish: 3 rosa og en dyb blommefarve
BLUES: 4 blå farver

Kig forbi Click’n’Tiles hjemmeside og se mere… her finder du også en DIY film der viser hvor let det er at montere.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply