INTERIØR

Smukke sofapuder forandrer!

Efteråret er så småt indtrådt, og det giver lyst til at tilbringe tiden indendørs. Efter en lang sommer, hvor livet er foregået udendørs, i udlandet eller i sommerhuset skal vi igen til at bruge vores stuer, og jeg har det altid sådan at jeg har lyst til en forandring i vores hjem på denne tid af året. Den letteste måde at skabe forandring på er at skifte sofapuderne i sofaen, det lyder lige lovlig simpelt, men der skal faktisk ikke så meget til, særligt hvis du kaster dig ud i nogle nye farver eller vilde mønstre.

Denne sæson lægger op til at vi bruger og blander masser farver, mønstre og masser af vilde sammensætninger, og hvis man vil være med på den bølge så er Christina Lundstens puder geniale.

Her er der gang i farvepaletten og de skønneste farver er sammensat i spændende og sjove mønstre. Hvis du ikke er til de helt vilde udtryk, men blot ønsker ensfarvede puder, kan dette også være en stor forandring, og Christina Lundsten laver også ensfarvede puder i lækre farver.

Tippet til dig, der ønsker en mild og lækker forandring : Vælg puder i forskellige farver og bland dem i sofaen, undgå mønstre.

Tippet til dig, der gerne vil eksperimentere lidt og give lidt wauw-effekt: Vælg ensfarvede puder og suppler med et par mønstrede puder

Tippet til dig der ønsker en væsentlig forandring og tør eksperimentere: Miks mønstre på kryds og tværs.

Hvis du drømmer om mere forandring i boligen end blot et pude-skift, så husk at jeg gerne kommer ud og rådgiver dig. Jeg kan give dig masser konkrete råd til indretningen, fra farvevalg, gardiner, belysning, kunstprint på væggene, nips, placering af møbler osv. Jeg er ekspert i at møde mine kunder i deres stil og opfylde drømmen om den lækre personlige og smukke bolig. Send mig en sms: 5160 5222 og så finder vi en dag 🙂

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply