Produkt og design (Interior design)

Den tjekkede type

Kender du den der tjekkede type, der har styr på alle detaljer, har design-lækre løsninger til alt fra laptop-tasken, organizeren til notesbogen og kuglepenne, den flotte visitkort holder og den tjekkede nøglesnor? Jeg kan godt være lidt misundelig på den type, jeg elsker nemlig lige præcis den slags accessories… måske er det bare mig der er nørdet, eller kan du genkende det?
Jeg elsker en flot nøglering, jeg elsker at kunne organiserer de ting, jeg skal have med mig til møder i et lækkert omslag, der indeholder min telefon, notesblok, kuglepen m.m. At ankomme på arbejde eller til et møde velorganiseret og tjekket er en rar fornemmelse og signalerer, at jeg er forberedt – jeg kan ikke foredrage at ankomme til et møde og indlede mødet med at spørge, om jeg må låne noget papir og en kuglepen… (also… jeg kommer altid til at nakke kuglepennen med hjem:-))

Lige nu er jeg på messe (Formland messen i Herning) og jeg taler jo med en masse folk og deler mine visitkort ud. Jeg fumler efter mine visitkort og en kuglepen i min lille taske, mens jeg har hænderne fulde af kataloger jeg har indsamlet, her kunne det være rart med lidt hjælp, en lille lækker mappe, hvor det hele ligger ordentligt klar. På messen har jeg sværmet lidt omkring By Wirth skønne stand. By Wirth har nemlig designet en lækker kollektion som jeg er blevet ret lun på – en kollektion der opfylder alle mine behov for organisering, når jeg er på farten. Billederne i indlægget her viser den smukke kollektion af By Wirth

Et lækkert omslag – eller hvis man er sådan rigtig lady-like kan man jo kalde den en laptop-clutch 🙂 Hele serien fås i lys læder som får en fantastisk patina med tiden eller en flot sort læder, til dig der ikke er så vild med patina eller ønsker et mere maskulint udtryk!

En nøglesnor er faktisk ret rar at have på sig, særligt hvis man er typen, der aldrig kan finde sine nøgler, selv i den mindste taske når det virkelig gælder… du kender det sikkert godt ikk? den der klassiske situation foran hoveddøren med hænderne fulde af indkøbsvarer og krydsede ben ikk?

Pungen her kan både bruges som penalhus, rejsemakker (til pas, boardingpas, telefon og valuta), makeup-pung og bare almindelig pung.

Hvis du ligesom jeg ønsker at være den der tjekkede type, så kan du se mere her hos By Wirth

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply