INTERIØR

Smukke drinks i smuk karaffel

Sommeren er altså slet ikke slut endnu, selvom min ferie sluttede i søndags, og jeg nu allerede har været i gang i en uge. Hvor er det dog vildt som en lang dejlig ferie på blot en uge, kan føles som om det allerede er 100 år siden, jeg lå i vankanten på den græske ø Aegina. Har I det på samme måde?

Nå pyt, det er nu også vildt så hurtigt, man kommer i gang igen og det fede ved et arbejde er jo, at man har muligheden for at holde ferie og glæde sig… uden arbejde, har man jo ikke rigtig noget at holde ferie fra vel? Jeg vil denne weekend fejre at det er weekend, at det er sommer, at jeg har haft den dejligste ferie og at jeg har et fantastisk job, som jeg kan holde ferie fra 😉 Det vil jeg gøre med en drink på terrassen, serveret i min yndlings karaffel fra Kodanska.

Jeg har virkelig skruet op for sommerstemningen, og lavet sommerlige isterninger og drinks med frugt. Du får lige et par opskrifter på en med alkohol og en uden…

‘MISS ROSIE’

· 2 dl gin – brug din favorit
· 5 dl lemonade – hjemmelavet eller en af de lækre fra supermarkedet
· Masser af isterninger
· Pynt med citronmelisse

Har du en shaker, så shake it!

I morgen vil jeg krydse fingre for at vejret er godt og så vil jeg lægge mig ud på terrassen og lade mig varme i solen, lukke øjnene og lade som om jeg ligger på solsengen på Aegina og drikker denne læskende limonade. Måske jeg skal tage høretelefoner på og overdøve Frederiksbergs trafik med lyden af bølgeskvulp 😉

‘SOBER MISS ROSIE’

· 3 dl sukker (afhængig af hvor sød du vil have den)
· 3 dl vand
· Saften fra 3-4 citroner
· 1 rå rødbede (for at få den smukke farve)

Kog sukker og vand i en gryde ved medium varme, så sukkeret opløses og bliver til en sirup.

Pres citronerne indtil du har ca. 3 dl. saft, 3,5 dl. hvis du ønsker lemonaden syrlig.

Fortynd citronsaften med 0,75 cl vand. Hæld citronsaften ned i siruppen gennem en si, hvis du vil undgå frugtkød.

Skræl rødbeden og skær den i skiver og tilsæt skiverne i kanden med lemonade. Rør godt rundt indtil lemonaden har den farve, du ønsker – derefter tager du rødbederne op og sætter kanden på køl.

Server med tynde skiver grapefrugt og tilsæt et par mynteblade.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply