INTERIØR

Inspiration: Borddækning

Reklame

Et af mine specialer i mit fag som stylist er helt klart borddækning. Jeg vil skyde på, at jeg har dækket over 200 borde for vores kunder de sidste 2 år. Udover mit arbejde som stylist i mit og Camillas bureau (HØEG+MØLLER) dækker jeg også op til fest privat, for venner, familie og for folk som hyrer mig til at gøre deres festbord til noget helt særligt.

Blomster er et must i mine borddækninger, men de kan godt være lidt af en udfordring at placere! Det vigtigste for mig, når der dækkes et bord er, at der bliver taget højde for, at gæsterne sidder i en stemningsfuld atmosfære med udsyn til hinanden. Det er lige præcis der, at stager og buketter kan være en udfordring at placere, fordi de kommer til at stå i vejen for øjenkontakt og samtaler på tværs af bordet.

Sidst jeg dækkede op til fest brugte jeg By Lassens vaser og stager, og de er altså geniale til at skabe et smukt stilrent og harmonisk udtryk – en fin stemning, der ikke står i vejen for de skønne samtaler på tværs af bordet.

Kubusstellet som vasen er bygget op på, er elegant og stjæler ikke for meget opmærksomhed. Med vaserne følger en indsats med huller som man kan placere i vasens åbning. Denne indsats styrer blomsterne, så de kan stå rankt og man kan lave skulpturelle enkle blomsterdekorationer med ganske få blomster (det er der altså også en god økonomi i, blomster kan være en dyr post, når der skal dækkes borde ;-)).

Selv med en sparsom mængde blomster kan bordet blive utrolig smukt og poetisk, når man anvender Kubusvaserne og den lille indsats. Jeg supplerede med kubusstagen, fordi den ligesom vasen er så let i udtrykket, at den visuelt hverken står i vejen for samtaler eller får bordet til at virke proppet.

Kubus fås både i hvid og sort. Den hvide er helt perfekt til sommerens fester, mens den sorte er smuk til den lidt mere dramatiske borddækning.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply