Belysning (Lighting)

Knit-Wit – Jeg ønsker mig en himmel fuld…

Jeg er så forelsket i Knit-Wit lampen, at jeg ønsker mig en hel himmel fuld af dem 🙂 – Jeg vil have dem i de tre smukke farver i alle størrelser hængende i forskellige højder fra loftet i vores spisestue. Måske ikke i hele loftet, men en flot samling hængende som en eventyrlig, smuk, svævende sky over vores lange spisebord.

Knit-Wit lampen er designet af designduoen Iskos-Berlin, som har ladet sig inspirere af den klassiske rislampe. Lampens skærm er strikket og lyset lukkes smukt og blødt ud gennem strikkens huller.

Størrelsen på lamperne … farvepaletten og deres florlette udtryk gør lampen til et super fint statement i boligen. Knit-Wit giver ikke blot et elegant udtryk, men også en varm og hyggelig stemning synes jeg. Knit-Wit lampen er helt klart blandt top 3 af mine yndlingslamper pt.

Knit-Wit er netop lanceret på stativ i flere størrelser, både som gulvlampe og bordlampe.

Tjek mere her hos Made by Hand, som i øvrigt også har en anden af mine yndlignslamper; https://madebyhand.dk/products/lighting/petite-machine/

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Sidsel
    juni 24, 2019 at 16:25

    Åh, ja, de er SÅ fantastiske, de lamper! Langt over mit budget, men jeg drømmer…. 🙂

Leave a Reply