Kunst

The Cherry on top

Helle Mardahl får jeg lyst til at kalde interiør branchens Stine Goya – Hun arbejder nemlig med de former og farvekombinationer som jeg elsker ved Stine Goya. Jeg håber ikke at jeg fornærmer Helle Mardahl ved at “sætte” hende ind i interiør branchen på den måde, for i virkeligheden er hun kunstner. Alt hvad Helle laver er unikt, intet er er ens og det er så skønt synes jeg.

Jeg er kæmpe fan af Helles arbejde, og jeg kunne købe stort set det hele, der er intet, jeg ikke ville være lykkelig for at have stående her i vores hjem. Farverne og kombinationerne af disse er lige mig! De bløde skøre organiske former, der nærmest får glasset til at ud som en blød og formbar skulptur, er magiske, og så er jeg vild med, at hendes ting ikke blot er til pynt, men rent faktisk har en funktion.

Hvis du har lyst til at se mere af Helle Mardahls arbejde og hendes nye kollektion: The Cherry on top, så kig forbi her

Foto: Maja Karen Hansen

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply