INTERIØR

Nyt brand med kant!

Lisette Rützou… kender du hende og kender du hendes produkter? Det er nok de færreste der lige er stødt på Lisette Rützou, for hun er helt ny, hendes website er ikke engang oppe endnu, men det er hendes Instagram profil (følg hende her ). Lisette er ikke helt ny indenfor boligdesign, men som selvstændig designer er hun vist… (jeg lægger ikke hovedet på blokken her, jeg kender nemlig ikke Lisette privat og kan ikke se noget omkring hende på hendes site). Hun er ny for mig, men jeg kan sige med det samme, at jeg kan lide hendes design, jeg kan rigtig godt lide det.

Lisette leger med striber og vilde mønstre i sten og det er simpelthen så flot. Hun formår at mikse farver og mønstre på den frækkeste måde, og både hendes borde, skåle og stenplader er lige min stil. Det er så pænt, så vildt og så frækt!

Jeg venter spændt på, at sitet kommer op og jeg krydser fingre for, at der er en webshop, som jeg kan gå amok i!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply