Kunst

Jeg laver udkast til billedvæg

Jeg besøger en del hjem for tiden og rådgiver om indretning, personlig indretning, farver, kunst, belysning …. altså fuldstændig konkret boligrådgivning, som skubber dem jeg besøger i den rigtige retning, så de får skabt det hjem de drømmer om. Jeg kommer godt omkring og jeg elsker at møde mennesker, der hvor de bor, og møde dem lige præcis i deres stil. Jeg dømmer ikke og jeg presser ikke min egen stil ned over hovedet på nogen – hvis jeg selv skal sige det, er jeg faktisk rigtig god til at “fange” den stil, der passer lige præcis til dem jeg besøger. Jeg arbejder og rådgiver udfra deres drømme og får sat skub i processen og kommer med konkrete løsninger og idéer til møbelkøb m.m.
Jeg får SÅ god og glad repsons fra dem jeg rådgiver, hvad enten det er via mail eller personligt. Så sent som i morges fik jeg en glad tilbagemelding fra en kunde jeg har rådgivet via mail. Hun var endelig kommet helt i mål og var meget tilfreds, hun sendte billeder af resultatet og det gør mig sgu så glad at se, at min rådgivning batter.

I sidste weekend besøgte jeg et par i nordsjælland. De boede i det skønneste bjælkehus lige ud til vandet. Den udsigt de har fra deres stue er så fantastisk, at jeg simpelthen havde lyst til bare at sætte mig i deres sofa og kigge ud af vinduet længe… meget længe:-) Det var en god rådgivning, de boede rigtig fint, og havde selv mange gode idéer, så jeg hjalp egentlig mest med at samle deres tanker, finde en farveretning, og finde møbler der opfyldte deres behov og stil. Det blev godt. I et bjælkehus er det ikke nemt at hænge billeder op, fordi alle vægge er bjælker og de har jo også – på trods af at disse var malet hvide – et lidt “larmende” udtryk. Til gengæld står man ikke i et bjælkehus med følelsen af, at der er store bare hvide vægge, der trænger til kunst, fordi væggene i sig selv giver udtryk. Men når man nu gerne vil have lidt farverig kunst op at hænge, må man jo finde en løsning. Parret havde en mindre væg, som ikke var af bjælker og den blev vi enige om, skulle omdannes til en smuk gallerivæg. Parret viste mig et billede af Kristina Krogh tidligere værker, som de var vilde med og med det udgangspunkt satte jeg en billedevæg sammen til dem. Det udkast jeg lavede for dem har jeg lyst til at dele med dig i dag, måske kan den inspirere dig?

Alle kunstprint er fra en af mine absolut favorit kun-webshops theposterclub.com

Hvis du ønsker indretningsrådgivning af mig, så kommer jeg gerne forbi, eller vi kan tage den over e-mail – send mig en sms her: 51 60 52 22

Vi skrivs ved

Kærligst Malene

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply