INTERIØR VÆRD AT BESØGE

Endnu en ny cool butikåbning

Handvärk kan godt skyde brystet frem af stolthed, ikke kun pga. deres flotte succes og den hurtige vækst særligt internationalt, men også pga. deres fantastiske flotte nyheder OG åbningen af deres første butik, som faktisk åbnede i dag.

Hvis du følger mig på Instagram, så så du nok, at jeg deltog i pre-åbningen i torsdags. Emil Thorup og Kristian Rohde som ejer Handvärk inviterede en lille flok til en super lækker middag i butikken. Formålet var at vise butikken, nyde et godt selskab og fejre åbningen af den flotte butik. Et stort råt lokale har Handvärk forvandlet til et flot og stemningsfyldt inspirationsunivers, med mørke vægge og lofter og masser af smukke møbler.
Nyheder var der også på menuen, og Emil præsenterede både en udvidelse af Studiolampen, en helt ufattelig lækker reol og et fantastisk flot gulvspejl… se nyhederne her

Reolen her består af kun tre elementer, du styrer selv, hvordan hylderne skal placeres. Enten kan du placerer dem forskudt som den du ser herover eller du kan placere dem lige over hinanden for et mere stramt udtryk. Reolen kan bygges videre i en uendelighed og du kan også vælge at lave den lav som en skænk. Jeg synes, at den med sit simple udtryk og de tynde svævene hylder er vandvittig flot og dekorativ.

Spejlet; ‘Shadow Mirror’ er ret unikt, det er jo nærmest et kunstværk designet af Aleksej Iskos. Jeg mener at Emil fortalte, at det var to stykker glas lagt sammen om en spejldråbe som har fået lov at flyde ud mellem de to glas…. jeg håber at jeg har fanget den fortælling korrekt, men det giver da meget god mening ikk? Selv siger Aleksej flg. om sit smukke design:

““What makes a mirror a mirror is not the glass or the frame. It’s the very thin layer of amalgam behind the glass. Shadow Mirror reveals the true nature of the mirror. It’s a magic object floating in space, making you wonder like a child how it is possible that the whole world can be inside of it”

Retouch by: Wetouch Imagework

Studio-lampen som pendel er også en nyhed og den fås i 5 størrelser, hvilket gør det muligt at mikse dem sammen over et spisebord eller muligheden for at vælge lige præcis den størrelse der passer til det man skal bruge den til.

Studiolampen som bordlampe er også flot med sin stilrene formgivning og så fylder den ikke så meget.

Der er også kommet en videreudvikling af Handvärks populære spisebord og der må jeg sige, at jeg blev fuldstændig mundlam, da jeg så det i butikken. Jeg har selv bordet med hvid marmor, men denne her udgave med marmor-sildeben er jeg smaskforelsket i, det er da det vildeste ikke sandt?

Handvärk butikken skal du besøge! Butikken ligger i Århusgade 136A i Nordhavnen.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply