SKønhed

Skønhedsanbefaling i lækker indpakning

En slags reklame kan man vel godt kalde indlægget her, idet jeg skamroser dette skønhedsmærke og opfordrer dig til at prøve det. Jeg er ikke betalt, jeg er bare virkelig glad for Ecooking.

ECOOKING – en helt ny verden for mig

For nylig stødte jeg på et produkt jeg ikke har set før på instagram. Det er et skønhedsprodukt, og det er ikke fordi det er et spritnyt produkt på markedet, men for mig er det helt nyt… jeg erkender blankt, at når det gælder den slags produkter, er jeg ike first-mover. Jeg har nok en lidt traditionel og naiv tilgang til skønhedsprodukter, som går ud på, at når det hedder noget al la Clarins, Estee Lauder, Clinic osv. så tror jeg på at det virker… og hvis det er dyrt, er jeg helt sikker på at det må være det bedste ( I know… det er ret naivt).

Jeg falder ofte for emballage og her synes jeg at Ecooking gør det rigtig godt med deres visuelle identitet – ret så øko-lækker. Emballage betyder en del for mig, fordi jeg elsker, når tingene kan stå fremme, det er meget mere funktionelt. Samtidig er jeg æstetiker, så det skal også være pænt. Som boligstylist bruger jeg meget tid på at finde de rigtige flakoner, krukker og tuber, når jeg skal style billeder for firmaer, hvor f.eks. badeværelsesmiljøet er i fokus. Så måske er det bare en arbejdsskade 😉

Jeg ved ikke hvor længe Ecooking har eksisteret, men jeg ved, at det er stifte af Tina Søgård, som til at starte med udviklede produkterne hjemme i sit eget køkken. Tinas hud var blevet trist og tør og efter et vægttab var huden blevet slap, så hun begyndte at hjælpe sig selv. Hun producerede flere forskellige olier og cremer og gav også væk i venindegaver og til familie. Pludselig kom der en efterspørgsel, omgangskredsen var vilde med produktet og ud fra den efterspørgsel opstod firmaet Ecooking… Jeg elsker virkelig den slags historier 🙂

Produkterne er 100% økologiske, fri for alt der skader din krop og priserne er i den ende, hvor man kan være med – og det er rart, for gud i himlen hvor har jeg brugt mange penge på dyre cremer med lovning om alt muligt. Tina fortæller selv således:

“Alle fortjener at opleve følelsen af velvære gennem sund og velplejet hud. Så mange som muligt fortjener adgang til gode og nærende hudplejeprodukter. Dét er, hvad jeg tror på. Produkterne befinder sig derfor i en prisklasse, hvor mange kan være med. En del af produkterne er multifunktionelle, kan bruges af hele familien, og nogle er endda så rene, at de kan spises.”

[caption id="attachment_61766" align="aligncenter" width="987"] MULTI OLIEN

Jeg har prøvet en håndfuld Ecooking produkter i nogle uger, og jeg er VIRKELIG glad for dem. Jeg bruger øjencremen hver aften inden jeg går i seng, og serum i ansigtet. Om morgnen bruger jeg en A-vitamin kapsel i ansigtet og den fuldstændig magiske Multioile, til kroppen og håret. Selv min kæreste er blevet helt vild med den Multiolien og bruger den i ansigtet hver morgen, han er typen ( mellem os, han behøver ikke høre det her) der snildt kan tage et par pump af håndcremen vi har stående ved håndvasken og bruge den i ansigtet også… klassisk mænd 😉 Nu hvor han har prøvet olien nogle dage, har han en ret fantastisk oplevelse af, hvordan den rette pleje kan betyde meget.

A-vatamin kapslerne, som jeg bruger hver morgen. De giver virkelig en god glæd i ansigtet

Jeg kan se på mit ansigt, at det jeg bruger har hjulpet. Min hud er friskere og har en helt anden glød og og den grålige mathed under mine øjne er forsvundet – Jeg vil så gerne anbefale denne oplevelse videre, fordi det er en fantastisk hudpleje!
Multiolien har vundet en allergipris og selvom jeg ikke lider af allergi, har jeg en del veninder der gør, de skal helt klart prøve Ecooking. Min søn får også lidt olie på kroppen, når han har været i bad, og det gør jeg med den bedste samvittighed, fordi det er det reneste produkt.

Ecooking skal du tjekke her

2 Comments

 • Reply
  jens barslund
  marts 5, 2019 at 19:57

  Tak Malene for tipset med Multiolie fra Ecooking. Jeg har altid brugt olie til barbering men de er langt dyrere end den du her foreslår – så fremover vil jeg “nøjes ” med Ecooking Olie. -Og nej, jeg er heller ikke betalt 🙂

  • Reply
   Malene Marie Møller
   marts 7, 2019 at 09:06

   Hej Jens

   Det kommer du simpelthen ikke til at fortryde, og jeg tror faktisk, at de har en olie til skæg… juhuuu

   Ha’ en dejlig dag

   Kram Malene

Leave a Reply