D.I.Y.

Gå analog og smæk dine fotos på væggen….

Personlig indretning er virkelig det der tæller lige nu, når det gælder om, hvad vores boliger skal signalere. Vi ønsker ikke at bo som en side fra et baligkatalog, vi vil bo originalt, personligt og hyggeligt. Vi elsker, at folk der kommer i vores hjem beundrer og roser det og vi elsker i den grad, at der bliver spurgt ind til, hvordan vi har udtænkt løsninger, hvor vi har købt dit, og hvordan vi fandt på dat.

Hvis der er noget der er personligt så er det fotografier taget af én selv og i en tid, hvor det er meget populært at hænge fotokunst på væggen og hvor vi alle tager billeder, så er der også en stor trend i at gå lidt analog engang imellem, en antireaktion mod vores digitale hverdag. Så det der med at få fremkaldt (det hedder det jo ikke mere vel? ha ha ha… printe mener jeg jo) sine personlige billeder og hænge dem op på væggen er både hyggeligt og dekorativt, og vi kan vel godt blive enige om, at mere personligt bliver det næppe vel?

Der findes tonsvis af app’s du kan downloade, som specialiserer sig i, at du let kan udvælge billeder på din telefon, redigere dem og sende dem til “fremkaldelse” via app’en og vupti, så får du snart postkassen fuld dine billeder.

Jeg kan ret godt lide måden det er gjort på, på billeder herover. Billederne er hængt skødesløst op, og det er der også noget personligt i ikk? altså de behøver jo slet ikke at hænge perfekt, det er langt skønnere, når det bliver uperfekt.

Kilde:Livethemma.se
Styling: Anna Lenskog Belfrage

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply