Plants Uncategorized

Indret med planter

Jeg har været ret udfordret omkring planter i vores nye lejlighed fordi det er en stuelejlihed og den er ret mørk. Jeg havde brug for råd omkring hvilke planter, der kunne leve i vores mørke stuer og spurgte om hjælp på min IG profil. Det væltede ind med gode råd… elsker sociale medier <3 En af dem der meldte sig på banen var Hello Nature, og flere anbefalde også denne profil. Jeg kom i dialog med Hanna som er indehaver af webshoppen Hellonature.dk som sælger smukke planter.

Min efterspørgsel gik først og fremmest på en stor plante eller et mindre træ, der kunne leve i vores spisestue. Hanna foreslog en Violinfigne og havde et par smukke stående. Jeg slog straks til og reserverede det ene. Ved afhentning af træet fik jeg en lang snak om planter med dygtige Hanna og så hendes flotte udvalg. Jeg kunne have købt endnu flere med hjem men valgte at holde ved træet.

Violinfignen i min spisestue… smuk ikk?

Nu har jeg levet med det smukke træ i spisestuen i nogle uger og jeg er virkelig glad for det. Jeg har fået blod på tanden og vil have flere. Hanna lærte mig, at planter renser luften og på den måde er super gode for indeklimaet. Derudover giver planter liv og er smukke i indretningen både alene eller sammen med dit øvrige pynt. Jeg har samlet en masse inspirationsbilleder fra Hellonatures website… lad dig bare inspirere og kig endelig forbi webshoppen her: Hellonatrue.dk


You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lisbeth Glud
  februar 3, 2019 at 19:55

  Tillykke med valget af den smukke Violinfigen, et rigtigt godt valg.
  For omkring 20 år siden fik jeg en lille potteplante af min datter, en Violinfigen. Jeg har den endnu – som træ! Den er så nem at passe, kræver ikke meget vand og skal blot i større potte efterhånden som den vokser. Bliver den for høj kan man bare kappe toppen af så langt nede man ønsker, så sætter den hurtigt nye skud. Den afklippede top sættes i vand og danner hurtigt rødder – og vips har man endnu en plante. Jeg har valgt at plante min top sammen med det gamle træ der er blevet lidt sparsom med nye blade, det giver mere fylde.
  Min lejlighed har den fejl, at der kun er vindueskarm i ét rum og kun lysindfald fra én side så det giver nogle udfordringer når man som jeg ikke kan få planter nok. Ofte kommer jeg hjem med et spændende eksemplar som jeg ikke aner hvor jeg skal anbringe; så må der flyttes rundt og findes på – igen. Men hvor er det dejligt at se dem gro, giver masser af glæde.
  Held og lykke med dine nye planter; håber nogle af dem går hen og bliver rigtig gamle.

 • Reply
  Malin
  november 10, 2022 at 20:34

  Hej! Måste få fråga vad det är för kulör i rummet med fikusen, himla fin blågrå färg 😍

Leave a Reply