INTERIØR Uncategorized

Nyhed til dig der elsker KUBUS fra By Lassen

Så er der forårsnyheder, og denne nyhed er lige noget for dig som elsker Kubus stagen fra By Lassen. By Lassen har gennem de seneste år udviklet videre på den nok mest ikoniske lysestage i verden; KUBUS. Stagen som står i de fleste danske hjem og også i en hulens masse udenlandske – og på trods af, at den er allemandseje, er den stadig en elsket designklassiker som vi aldrig bliver trætte af. Der er kommet mange flere stager til gennem årene, så kom Kubus Bowl og sidste år kom der Kubus vaser. Nu kan By Lassen så byde velkommen til KUBUS Flowerpot i tre størrelser. En superfin videreudviklet som hæver dine planter elegant og grafisk, og med sin stringente form giver et helt suverænt modspil til planter og blomsters organiske former.

Kubus Flowerpot er designet af Mogens Lassens barnebarn Søren Lassen sammen med designer Sarah Abbondio. Det var Mogens Lassen som designede Kubus stagen i sin tid, så der er altså noget lidt hyggeligt ved, at Søren bringer designet videre.

By Lassen opfordrer til, at man tager Flowerpot med udendørs og skaber et smukt miljø i haven eller på terrassen. Søren Lassens farfar, arkitekt Mogens Lassen, elskede sin have og betragtede den og køkkenet som husets samlingspunkter. Når Mogens fik gæster var det slet ikke ualmindeligt, at han trak møbler og objekter fra huset ud i haven. “Mogens holdt meget af sin have og for ham havde det stor værdi at skabe produkter, som kunne anvendes såvel ude som inde,” fortæller Søren Lassen. Så på en eller anden måde er denne nye tilføjelse en hyldest til Mogens Lassen.


You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply