INTERIØR

Ferm Living brillerer igen igen

I fredags modtog jeg de nye kataloger fra Ferm Living. Hovedkataloget er noget af en moppedreng og det er så flot designet og layoutet at man sket ikke har lyst til at lægge det væk, det kommer til at ligge op pynte som en coffee table.

Klik på kataloget hvis du selv vil bladre i det

Det er altid med høje forventninger, når jeg dykker ned i Ferm Livings nye kollektion, fordi de plejer virkelig at give mig en masse Wauw-oplevelser. Denne sæsons kollektion er ingen undtagelse tværtimod, jeg må sige at jeg er blæst lidt bagover af de smukke nyheder, som faktisk også overrasker mig, fordi der er ret mange møbler denne gang, altså store møbler som sofa, bænk/skænk, skulpturelle sideborde og lænestol. Kataloger et spækket med nyheder og lækkerier, jeg er vild med stort set det hele og jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre, for jeg har VIRKELIG lyst til at købe en stor del af kataloget. –Særligt sofaen, stolen, skænken og det smukke sidebord i sten med flere niveauer er på min top 10 liste. Her får du mine får du mine favorit-Ferm Living-nyheder

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply