Kunst Uncategorized

Nøgne kroppe i indretningen

Skulpturer i indretningen er ekstremt populært i øjeblikket, jeg selv er kæmpe fan! Jeg føler, at jeg har skrevet om det en million gange her på bloggen sidste år, men jeg kan blive ved. Det skønne er, at det er alle former for skulpturer der er oppe i tiden. De må gerne være fra et interiørbrand og ikke særlig unika, men de må også meget gerne være unika, det er ikke prestigen der er så vigtig, men mere det at bringe former og figurer uden nogen funktion ind i boligen og lade det spille sammen med din øvrige kunst. Alle materialer er også i spil, både gips, metaller, sten, papir, ler osv. Der er virkelig så meget at vælge mellem. Jeg har skulpturerer på væggen, i vindueskarmene og på skænken. Nogle har jeg købt og de er ikke særlig unika og andre har jeg arvet.

Billedet her har jeg stylet sammen med min kollega Camilla for det hollandske firma Bloomon – Bloomons buketter kan bestilles som abonnement således, at man får leveret en buket hver uge. Buketterne er også skulpturelle, super smukke og de passer så flot til særligt Peter Høiris’ skulpturer

I dag vil jeg gerne slå et slag for en ældre herre, som har atelier her på Frederiksberg. Han har værksted i et gammelt butikslokale på HC Ørstedsvej 15, han hedder Peter Højriis Nielsen og han er super dygtig. Jeg besøgte hans atelier en dag (han har åbent atelier om lørdagen mellem kl. 13.00-17.00), vi fik en snak om hans smukke figurer, som jeg efterfølgende har lånt til forskellige stylingopgaver. Jeg drømmer om at købe en af hans skulpturer, men det er svært at vælge fordi han har et kæmpe udvalg. Han laver primært nøgne kvinder og mænd, i hvid-ler og rød-ler.

Er de ikke smukke? De koster mellem 3-5000 kr. Hvis du går en tur på HC Ørstedsvej så kan du se mange af hans skulpturer i hans ateliervinduer.

Billederne herunder lavede vi for det lækre lampefirma NUURA, som også passer meget elegant sammen med de smukke kroppe i ler, modelleret af Peter Høiriis Nielsen.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply