RUM OG INDRETNING Uncategorized

Indretningsrådgivning

SKAL JEG HJÆLPE DIG I MÅL MED DIN BOLIGINDRETNING?

Sidst jeg reklamerede med min indretningsrådgivning fik jeg en del henvendelser fra Jylland. Jeg lovede at samle sammen og vende tilbage, når jeg planlagde en tur til Jylland og det gør jeg så nu! Har du brug for en at sparre med, rådgivning, inspiration til hvordan du kommer i mål med din bolig så den bliver hyggelig, smuk og lige som du drømte om så kan du booke mig den 15., 16., og 17. februar. Til jer Sjællændere… ja der er det lidt lettere, i sender mig bare en sms og så finder vi en dag, der passer jer. tlf. 51605222

De sidste 10 år har jeg rådgivet en hel masse dejlige og dygtige mennesker, nogle af dem har jeg endda været hos flere gange, hvis de er flyttet eller har renoveret. Da jeg startede med at lave indretning, var det både store og små løsninger, med moodboards og tegninger, flere besøg og også fysisk indretning. I takt med at Boligcious voksede sig stor, og jeg har et firma ved siden af, blev min tid begrænset og jeg ændrede min indrentingsløsninger til blot at være rådgivning. Denne løsning viste sig at blive meget populær, fordi den er pris- og tidsmæssigt blev meget mere overskuelig for mine kunder. Pludselig havde flere råd til at få hjælp. Jeg er vild med denne løsning, fordi det stadig giver mig mulighed for at komme ud og møde en masse spændende mennesker og se deres hjem, og det giver mig en masse energi at opleve den glæde det bringer med sig.

Jeg er hurtig og skarp til at finde frem til din stil og dine drømme på stedet og jeg kender alverdens møbeldesign og interiør, så på den måde kan jeg lynhurtigt finde lige præcis den lampe, de puder, det spisebord, den sofa osv. der opfylder dine behov og som giver den helt rigtige stemning. Jeg er ekspert i farver og belysning og så er jeg god til alternative løsninger. Desuden er jeg efterhånden ret erfaren, når det gælder kunst, den smukke billedvæg og kan guide dig, så du enten finder det helt rigtige værk eller får lavet den smukke billedvæg som du drømmer om.

Hvordan fungerer det så …?
Du sender mig en sms på 51605222 og så finder vi tid til mit besøg hos dig. Inden mit besøg er det godt hvis du gjort dig nogle tanker omkring hvilken stil, stemning og hvilke udfordringer du har brug for hjælp til. Det er helt perfekt hvis du evt. har klippet lidt billeder ud fra magasiner eller fundet billeder på Instagram og Pinterest. Du må godt tænke stort og lægge begrænsninger fra dig, fordi sammen skal vi nok opnå et resultat du bliver glad for. Vi starter med at gennemgå dit hjem, eller de rum du har brug for hjælp til. Herefter sætter vi os og kigger på de ting du har skrevet ned i forhold til drømme, udfordringer, stil osv. Du har en notesbog ved din side, og skriver de idéer ned jeg kommer med. Jeg kommer med idéer til alt fra farver på væggen (jeg har farvekort med), tapeter, belysning, opbevaringsløsninger, placering af møbler og nips. Jeg kommer også med konkrete forslag til møbler og øvrigt interiør du kan overveje, og du får links til det hele. Når jeg forlader dit hjem igen, står du med en masse konkrete løsninger, som du kan gå i gang med og jeg sparre gerne efterfølgende, da du har mulighed for at skrive til mig et par gange med opfølgende spørgsmål, som ofte kommer når processen er i gang.

Hvad koster det så …?
Et besøg af mig koster 2500 kr. Jeg er hos dig i ca. to timer og her kan vi ofte nå hele hjemmet sådan overordnet. Har du kun brug for hjælp til et par enkelte rum er dette også fint, så kan vi gå i dyden der.

Processed with VSCO with a8 preset

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply