HJEMME HOS NOGEN (VISITING HOMES) RUM OG INDRETNING

Hjemme hos nogen: 75 kvm. med walk in closet!

I dag kigger vi indenfor i en 2 værelses lejlighed med en rummelig stue, hvor der er plads til stor sofa, et hyggeligt spisekøkken, som ligger i forbindelse med stuen, samt et soveværelse og walk in closet. Nårhh ja og så er der også pejs i stuen og en ret dekorativ reolvæg.
Det er altid sjovt at se, hvordan andre bor, og der er ofte en eller anden form for inspiration at hente om det så blot er i en lille keramik-dims eller om det er den komplette indretning eller selve planløsningen. Derfor kan jeg godt lide at dele disse boliger med jer, og det tyder på, at I også værdsætter det, så lad os endelig forsætte med det i 2019. Kig dig omkring i boligen her, nyd søndagen og rigtig god dag.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Trine
  december 30, 2018 at 15:19

  Virkelig roligt og smukt. Kender du vægfarven i stuen, så vil jeg vældig gerne høre nærmere.
  Med venlig hilsen Trine

  • Reply
   Malene Marie Møller
   januar 12, 2019 at 08:03

   Hej Trine

   Desværre kender jeg ikke farvenkoden. Jeg tror, at hvis du viser blogindlægget til en kompetent malerforretning så kan I sammen finde en farve der ligner rigtig meget.

   Kh. Malene

Leave a Reply