Produkt og design (Interior design) Uncategorized

Toulouse, et stykke fransk historie

Reklame

Toulouse er en af Pillivuyts sofistikerede porcelænsserier. Toulouse er designet af Pillivuyt i samarbejde med det franske designstudie Sismo Design. Den smukke serie er med sine fine håndtag og den elegante plissering blevet endnu et ikonisk design fra Pillivuyts 200 år gamle historie. Designet er skabt med respekt for traditioner, nutidigt design og så er det en fin del af historien omkring Toulouseserien, at håndtagene som findes på fadene og nogle af skålene er inspireret af ovndørene fra den gamle porcelænsfabrik.

Toulouse byder i år på en masse fine nyheder, nogle med hank og nogle uden. Uden håndtag bliver serien mere stram og enkel, hvilket også klæder den må jeg indrømme på trods af, at jeg er ret vild med de der håndtag. Mikser man fade med håndtag og skåle uden hank kan man altså dække et smukt bord, der oser af garanti for franske kulinariske oplevelser.

Og når vi nu er ved garantier så er der altså livslang brudgaranti på håndtagene i Toulouse serien. Du er derfor altid garanteret ombytning af fade, hvis håndtag er blevet beskadiget ved almindelig brug.

Vidste du at…

Der er nogle ret fantastiske evner man ikke lige kan se med det med det blotte øje, når man kigger på Toulouse… dette gælder faktisk alle Pillivuyts ildfaste produkter. Porcelænet i serierne er nemlig særdeles modstandsdygtigt og svært at slå i stykker. Glasseringen er så tyk og lækker, at det er nemt at rengøre og de bliver aldrig grimme som man ellers tit oplever fra andre fade, hvor man gennem glasuren kan se revner i porcelænet. Al Pillivuyts ovnfaste porcelæn tåler også termisk chok fra -30 °C til +350 °C – så du kan tage fadet ud af fryseren og sætte det direkte i en varm ovn.

Dvs., at du flere dage i forvejen, kan forberede en tærte eller andre retter, fryse det ned direkte i fadet og smide det i en varm ovn direkte fra fryseren.
Porcelænets unikke egenskaber skyldes den særlige porcelænsmasse og den ekstremt høje temperatur, det bliver brændt ved.
Pillivuyts porcelæn har desuden den gode egenskab, at det optager og fordeler varmen på optimal vis – maden holder sig derfor varm længe efter, at den er taget ud af ovnen.

Smut forbi her og se de flotte nyheder fra Pillivuyt, der både tæller ildfaste skåle, kopper til små minidesserter m.m. Toulouse er en perfekt julegave idé, ligesom den også er smuk som servering juleaften. Bestil inden den 19/12, så kan du lige nå at få det hjem inden den store aften.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply