Jul (X-mas) Uncategorized

Julen i en ramme på bordet

Jeg har lavet utallige juleborde efterhånden… Altså i mange år og siden juni har jeg pyntet over 10 juleborde for forskellige danske designbrands. Jeg elsker det! Borddækning er på en eller anden måde et af mine specialer. Jeg vil dog indrømme at når man står med så mange borde der gerne må skille sig ud fra hinanden, så kan det til tider godt knibe med opfindsomheden. Det der med år efter år at finde på noget nyt, særligt mange gange i træk, kan være en udfordring, men det lykkes dog hver gang.

Jeg så forleden dag den her fine nye ting fra Georg Jensen Living og blev ret inspireret, det er en helt ny måde at tænke jule-bord-dekoration på og den åbner for en masse muligheder, ikke blot til jul

Den flotte enkle guldramme gør det muligt at lave alle mulige fine display. Man kan vikle gran omkring, smukke blomster, kviste,ovlivengrene m.m. Det er da en sjov og meget køn måde at lave en smuk og anderledes borddækning på ikk?

Kan købes lige her

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply