Jul (X-mas)

Jul med By Lassen

Reklame

Indlægget i dag oser af jul. En smuk klassisk og elegant julestemning som er så utrolig let at opnå med mange af By Lassens produkter. Kubus stagen som vi stort set alle har eller kender nogen der har, er fin hele året, men den har også i årevis været symbolet på en moderne design-adventskrans. Med 4 smukke lys, lidt gran eller bånd bliver stagen nemlig meget julet.

Kubus Bowl er også genial til julens pynt og knas. Fyld den med mos og kogler eller kugler, lav en fin juledekoration i den, brug den til kalenderlyset, det høje kirkelys eller fire mindre lys og tilføj, mos, tørrede blomster gran m.m. så har du en smuk juledekoration. Kubus Bowl er også oplagt til nødder, pebernøder, julebag og farverig juleslik.

Udover de mange smukke stager, vaser og skåle fra Kubus-serien er der også mange gaveidéer at hente. De lækre æsker i det klassiske By Lassen design er en god gaveidé som alle kan bruge.

Har du også en kubus stage, en vase eller en skål? Hvis ja bruger du den så ekstra meget i julen og hvordan gør du det julet? Efterlad meget gerne en kommentar i feltet herunder, jeg vil gerne høre om, hvordan du gør og blive inspireret af det 🙂 Her kommer en masse smuk inspiration til hvordan By Lassen bruger deres smukke design i julen.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply