Produkt og design (Interior design)

Julegaveinspiration

Reklame

Jeg har i mange år været ambassadør for Auping, så jeg kender Auping ud og ind. Jeg elsker deres bæredygtige og miljøbevidste måde at køre deres virksomhed på, og jeg nyder at vide, at det jeg sover i og sover med er helt fri for farlige materialer og produceret under de bedste vilkår for miljøet og de ansatte. Kvaliteten er i top og alt dette vil jeg elske at give videre i gave til dem jeg holder af. Derfor er dette indlæg om julgaveinspiration lavet med udgangspunkt i Auping, gaver der er luksuriøse, miljøvenlige og bæredygtige hele vejen igennem.

Øverst fra venstre mod højre:

Jeg elsker hvidt sengetøj, det giver mig følelsen af at sove på luksushotel. Sengetøj er altid en god idé. Dette hedder Pique og kan købes her

En luksusdyne er verdens bedste gaveidé synes jeg, jeg elsker min dyne 🙂 Auping laver mange lækre dyner, jeg peger på denne Comfort Natur helårsdyne, men kig selv her og find din favorit

Verdens næstebedste gaveidé er da en hovedpude og dem findes der også mange af, se her

Det nye rosafarvede sengetæppe med den sennepsgule kant er spot on i denne tids farvetrend og jeg synes det er så lækkert. Sengetæppet er en nyhed og det kan købes i Aupings fysiske butik.

Mere sengetøj… dette er i blå nuancer, jeg vil helst ikke klandres for at være for tøset, der er jo også mænd der læser med (tak for jer:-). Sengetøjet her er blåt og tidløst. Find det her

Sidst men ikke mindst Pixel natbordet, en nyhed fra Auping. Bordet kan altså også bruges i stuen ved siden af sofaen. Skuffen i bordet kan vælges i samme farve som resten af bordet eller i en kontrastfarve. Det er et super flot og robust bord. Kan købes i butikken eller i webshoppen her og du vælger selv din farvekombi, der er en del farver at vælge mellem.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply