Soveværelse (Bedroom) Uncategorized

Europas mest solgte seng redesignes

Reklame

Vidste du, at sengen ‘Auronde’ designet af Frans de la Haye for Auping er Europas mest solgte seng? Sengen blev designet for 45 år siden, og den vækkede virkelig opsigt dengang i 70’erne. Sengemodellen er designet i 15 lags solidt, bæredygtigt bøgetræ med afrundede former og særprægede aluminiumsdetaljer, som giver designet kant. Auronde var revolutionerende for sin tid, med sine lyse farver og karakteristiske runde ben, og den bar meget præg af at være designet af en nytænkende designer. Sengen adskilte sig med sine lige linjer, formede hjørner og et komplet udtryk, der i dag har givet Auronde ikonstatus.

Meget nærliggende har Auping i forbindelse med 45 års fødselsdagen, fået Frans de La Haye til at re-designe sengen. I virkeligheden synes jeg at Auronde stadig holder som en anderledes flot seng, og den beholder da også sin velkendte form, men der er alligevel skruet lidt på nogle detaljer, hvilket kun klæder den ikoniske seng rigtig godt. Auronde lanceres i år i to nye nordiske træsorter til; egetræsfinér og valnøddefinér. De karakteristiske aluminiumsdetaljer lanceres i 16 farver og kan kombineres præcis som du ønsker. Desuden har Frans de la Haye designet et helt nyt hovedgærde til sengen. Har du allerede en Auronde seng, så kan du glæde dig over, at du kan opdatere den med et hovegærde! Det er nemlig sådan, at det nye hovedgærde er designet, så den passer til de ældre modeller også.

Som en del af sengens re-design er farveskalen opgraderet, så du nu enten kan vælge at få sengerammen fuldlakeret i én af Aupings trendfarver; Pure white, Deep black, Cool grey, Warm grey, Clay, Forest green, Blush, Coral red, Rusty red or Night blue, mens de bejsede egetræsfarver er Golden Yellow Oak, Burgundy Oak, Natural Oak, Poppy Oak, Royal Blue Oak og Natural walnut.

Som en væsentlig del af re-designet kan du også nu selv vælge en matchende eller kontrastfarve til aluminiumsdetaljerne. Farveskalaen tæller nu Pure white, Deep black, Cool grey, Warm grey, Clay, Forest Green, Blush, Coral Red, Rusty red, Night blue eller aluminium.


Fra 23.995 DKK

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply