Jul (X-mas)

Must have julepynt 2018

Der er så meget fint julepynt derude, og selvom jeg har 2 store kasser med julepynt i kælderen, så kribler det i fingrene for at købe lidt nyt. På en eller anden måde er jeg vel lovlig undskyldt, jeg skal jo i år pynte dobbelt så mange kvadratmeter op ikk?

Jeg er ikke startet endnu, det kommer måske som et check, at jeg er en “late-starter”, men jeg går i gang i denne weekend :-). På mit moodboard herover kan du se nogle af de ting, som jeg er faldet for denne sæson. Jeg har har lagt direkte link bag hvert brandnavn, så du kan gå direkte til køb, hvis du ligesom jeg oplever et total “must have” julepynt 🙂

Øverst fra venstre mod højre:

– Adventskalender, fås i flere farver fra Ferm Living
– Glaskugle ‘Gyngehest’ fra Sighs
Georg Jensen smukke 2018 lyseholdere
– Fatlight lyseholder i messing til kalender bloklyset fra By Holmer
– Flere smukke ornamenter fra Georg Jensen – 2018 kollektionen af Monica Förster er så utrolig fin og klassisk.
– Metalring som kan pyntes og gøres helt til sin egen. Ringen har ophæng og er så fin i vinduet, fra Strups
– Forskelligt smukt julepynt fra Nordstjerne
– Juletræs-bloklys i gråt fra Broste Copenghagen
– Velour-julekugler fra Nordstjerne
Dottirs smukke julestage i porcelæn
– Papirpynt fra Nordstjerne
– Stjerne i messing, fås i flere størrelser fra Nordstjerne

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply