Produkt og design (Interior design) Uncategorized

Ikoniske KitchenAid i limited edition udgave

Reklame

Den ikoniske røremaskine KitchenAid fylder 100 år. Selv har jeg altid ønsket mig en KitchenAid, nok mest fordi den er så pæn. KitchenAid er som arbejdsredskab fuldstændig genial. Den kører som smurt, larmer bemærkelsesværdigt lidt i forhold til hvad jer er vant til og så er der bare det ved KitchenAid, der adskiller sig fra øvrige røremaskiner – den er så pæn, at man ikke vil gemme væk. Den må så gerne stå fremme fordi den er så lækker. Øvrige husholdningsmaskiner som stavblendere, blendere, toaster m.m. de skal bare i skabet, men KitchenAid må gerne står og trone et synligt sted i køkkenet, og det gør altså også, at man bruger maskinene endnu mere. Jeg har fået lov at låne og teste KitchenAid, og det er ikke blot den smukke klassiske maskine, nej jeg har simpelthen fået en helt særlig udgave til test nemlig Jubilæumsudgaven.
I anledningen af, at den ikoniske maskine fylder 100 år i 2019, har man designet et special udgave i et begrænset oplag! Så er man stor fan af KitchenAid så skal man slå hurtigt til, hvis man vil have fingerne i denne særudgave.

“Særudgave Misty Blue er en hyldest til KitchenAid’s klassisk stil og sender en nostalgisk og kærlig tanke tilbage til tidligere generationer af madelskere, mens den arbejder i 2019 tempo. Med særudgaven ønsker vi at markere alle de mange lidenskabelige hjemmekokke, der gennem et århundrede har været inspirationen for den løbende udvikling af vores produkter”, siger Cecilia Liss, direktør for KitchenAid i de nordiske og baltiske lande.

I anledningen af den flotte 100 års fødselsdag har KitchenAid udviklet en særlig jubilæumsudgave, der både kigger bagud og fremad. Det eksklusive design omfatter specialdesignede detaljer som et retro-inspireret KitchenAid-logo, frontbeslag og dekoration.
Skålen kombinerer de nyeste materialer, med den keramiske naturlige elegance. Den er lavet af titaniumforstærket keramik, hvilket betyder, at den ikke bør kunne splintre, knække eller misfarves.
Skålen tåler mikroovn, traditionel ovn op til 250 grader og er frostsikker, så den kan blødgøre smør eller stilles på køl. KitchenAid Misty Blue koster 7.999 kr. og er i handlen nu


Lidt historie

Ideen til KitchenAid blev født i 1908 i Troy, Ohio, hvor ingeniøren Herbert Johnson iagttog hvordan bagere brugte tunge skeer til at blande deres dej. I 1919 blev det første produkt lanceret på markedet. Her – et århundrede senere – indleder mærket sin markering af 100-års jubilæet ved at lancere køkkenmaskinen i den retro inspirerede farve Misty Blue.
Køkkenmaskinen sælges i begrænset antal. Den bløde blå farve, med et strejf af grøn, er inspireret af farven på de første produkter Kitchen Aid, sendte på markedet.
Dermed bliver jubilæumsudgaven en tur ned ad Memory Lane, hvor KitchenAid fejrer minder fra de køkkenoplevelser KitchenAid har gjort muligt gennem 100 år. Tjek evt. Kitchenaids hjemmeside og tag med en tur ned af memory lane, det er altså lidt sjovt at se de forskellige maskiner gennem årene, jeg var særligt optaget af opvaskemaskinen… den er altså retro så det batter… se med her

KitchenAid har ikke forandret sig meget i dens udseende, i hvert fald ikke siden 1937 men den er naturligvis blevet forbedret og justeret rent teknologisk, så den er hurtigere og stærkere!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply