Jul (X-mas)

Det fineste og sjoveste julepynt ….

Reklame – Indlægget er lavet i samarbejde med Kamilla Sighs

Jeg har en stor svaghed for julekugler… måske er det en “kvindeting”… er det det? Nå men jeg er altså vild med dem og det stammer helt tilbage fra jeg var barn. Min mormor havde en utrolig fin samling som hun værnede om. Jeg fik tit lov til at pynte træet sammen med hende og husker tydeligt hver gang hun åbnede en æske med  julekugler. De var alle sirligt pakket ind i silkepapir og hun behandlede hver eneste kugle med den største forsigtighed, og hver kugle havde en historie.

Den fineste karrusel julekugle fra Sighs.dk

I dag har jeg arvet hendes samling, som stikker helt tilbage til 50’erene. Jeg passer meget fint på den og de ligger stadig i de samme kasser. Der er kommet en del julekugler til gennem årene. I en periode fik jeg en ny julekugle af min mor hver jul. Hun har altid haft en evne til at finde de sjoveste og flotteste julekugler. Nu har jeg så minsandten selv fundet et sted, hvor man kan købe de skønneste og fineste kugler… kugler er måske faktisk et forkert ord, de er nemlig på ingen måde kugleformede.

Skøn fugl i flotte farver fra Sighs.dk

Kamilla Sighs har samme passion for julekugler som jeg har, eller faktisk virker den en del større, hun er nemlig så passioneret, at hun sidste nytår åbnede et website med de mest fantastiske julekugler. Julekugler som hun nøje udvælger, på baggrund af egen stil og smag og så lytter hun faktisk til hendes Instagramfølgere og deres ønsker. Udvalget er allarede enormt, man kan virkelig mærke at der står et passioneret menneske bag og lige nu står hun overfor sin allerførste sæson, hun er mega spændt. Jeg synes at vi skal give Kamilla Sighs smukke nye webshops lidt opmærksomhed og jule-love ♥ Lad os kigge forbi hendes smukke udvalg af julekugler, jeg tør vædde på, at det er de færreste, der kan forlade dette site uden at det kribler i fingrene, her er nemlig noget til enhver smag… kig forbi her

Fine fund fra Sighs.dk

Jeg har købt pynt… jeg kunne ikke lade være… se mine fine fund herunder…

Er det ikke bare fine ting? Jeg kan næsten ikke vente med at pynte hjemme med de smukke sager her 🙂

 

 


Lidt mere om Kamilla Sighs og hendes iværksætterstart …

Kamilla bor med sin mand og sine to børn i Århus. Hun er århusianer, uddannet medieøkonom og boede var en del år bosat med familien i København. Her arbejdede hun på Jubii og i Politikens hus. I 2010 valgte familien at opsige deres stillinger og flyttede til Århus. Det var ikke helt så let at starte forfra i en anden del af landet, at skabe netværk og en dagligdag var lidt af en udfordring. Sammen med sin mand, sin søster og svoger startede hun virksomheden Radon, den kører de stadig i dag. Kamille savnede dog passion i sit arbejdsliv og på opfordring af sin mand, etablerede hun Sighs.dk i starten af dette år.

Kamilla fortæller:

“Jeg har, siden jeg var en lille pige, elsket julen, hvilket helt sikkert er min mors skyld. Hun formåede at skabe en magi omkring årstiden, som altid har fulgt mig. Specielt siden, jeg selv fik børn, har det været vigtigt for mig at skabe vores egne juletraditioner. Jeg elsker at finde julekugler fra hver af vores sommerrejser og tage dem op af kassen foran juletræet og mindes ferien og de særlige momenter, der var omkring netop den sommer. Som små lagrede hemmeligheder pakker jeg mine julekugler ud og elsker personligheden i hver enkelt. Fx de små Disney prinsesser fra Disneyland, da pigerne var i den passionerede udklædningsperiode og de knoldede og lerede vinmarker i Toscana er afmærket på en fin julekugle derfra” – “Jeg  håber selv på med tiden at jeg selv kan designe et par julekugler – i hvert fald går jeg med et par idéer i maven, jeg tænker ville pynte på manges juletræ”

Kamilla har masser idéer til hvordan du kan bruge dine julekugler udover det oplagte sted, nemlig på træet.
“Julekuglerne kan i øvrigt også stå skønt i vitrineskabet, i vindueskarmen, i glasdomen, hængende i vinduet, ovenpå mossen i adventskransen, på hylden på gæstetoilettet osv osv. For mig er der ingen rigtige placeringer eller årstider for mine julekugler. For mig er de egnede hele året – til fødselsdage og andre traditionsrige tidspunkter. Bare fordi der er en lille metalhænger i, er det altså ikke kun til jul, de duer ;-)”

Kamilla sætter en stor ære og meget tid af til selv at udvælge hver eneste julekugle. For hende kan julekuglerne bruges året rundt, og det vil jeg give hende ret i, når jeg sidder her og kigger forelsket i hele det smukke sortiment på Sighs.dk. 

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply