RUM OG INDRETNING

Skal jeg shine din bolig op?

Vidste du, at jeg kan hjælpe dig…?

Mig i en sag for Boligmagasinet, foto: Anitta Behrendt

Jeg må gå ud fra, at siden du læser med her, følger mig på IG og Facebook, ja så må du jo ligesom jeg, have en eller anden interesse i indretning og design til boligen. Vidste du at jeg kan hjælpe dig?

Jeg råber aldrig højt om det her på bloggen eller mine øvrige kanaler, jeg er så heldig, at jeg ikke behøver at gøre reklame for min indretningsrådgivning. Men nu tænkte jeg, at det da også er ærgerligt, hvis mine skønne følgere ikke ved, at jeg rent faktisk kan komme ud og besøge dem og hjælpe til at få det hjem de drømmer om.

De sidste 10 år har jeg rådgivet en hel masse dejlige og dygtige mennesker, nogle af dem har jeg endda været hos flere gange, hvis de er flyttet eller har renoveret. Da jeg startede med at lave indretning, var det både store og små løsninger, med moodboards og tegninger, flere besøg og også fysisk indretning. I takt med at Boligcious voksede sig stor, og jeg har et firma ved siden af, blev min tid begrænset og jeg ændrede min indrentingsløsninger til blot at være rådgivning. Denne løsning viste sig at blive meget populær, fordi den er pris- og tidsmæssigt blev meget mere overskuelig for mine kunder. Pludselig havde flere råd til at få hjælp. Jeg er vild med denne løsning, fordi det stadig giver mig mulighed for at komme ud og møde en masse spændende mennesker og se deres hjem, og det giver mig en masse energi at opleve den glæde det bringer med sig.

Hvordan fungerer det så …?

Du skriver til mig og sammen finder vi en dato. I forvejen har du gjort dig nogle tanker omkring hvilken stil, stemning og hvilke udfordringer du har brug for hjælp til. Det er helt perfekt hvis du evt. har klippet lidt billeder ud fra magasiner eller fundet billeder på Instagram og Pinterest. Du må godt tænke stort og lægge begrænsninger fra dig, fordi sammen skal vi nok opnå et resultat du bliver glad for. Vi starter med at gennemgå dit hjem, eller de rum du har brug for hjælp til. Herefter sætter vi os og kigger på de ting du har skrevet ned i forhold til drømme, udfordringer, stil osv. Du har en notesbog ved din side, og skriver de idéer ned jeg kommer med. Jeg kommer med idéer til alt fra farver på væggen (jeg har farvekort med), tapeter, belysningsrådgivning, opbevaringsløsninger, placering af møbler og nips. Jeg kommer også med konkrete forslag til møbler og øvrigt interiør du kan overveje, og du får links til det hele. Når jeg forlader dit hjem igen, står du med en masse konkrete løsninger, som du kan gå i gang med og jeg sparre gerne efterfølgende, da du har mulighed for at skrive til mig et par gange med opfølgende spørgsmål, som ofte kommer når processen er i gang.

Hvem er det så, der har brug for rådgivning…?

Jeg har besøgt alle typer mennesker. Singler, par, børnefamilier, unge og voksne. Nogle har masser af midler og andre ikke så mange, nogle er studerende og nogle står overfor en flytning og kan ikke overskue indretningen. Nogle har boet i deres hjem længe, men aldrig helt fundet sig til rette eller opnået den stemning de håbede på. Der er også en del der bor i nybyg og har svært ved at få hygge, personlighed og sjæl ind i deres nye hjem. Her har jeg også masser af erfaring, da jeg laver en del indretninger for Carlsbergbyen.

Jeg oplever, at dem jeg besøger ofte godt selv ved hvordan de ønsker deres hjem skal se ud, de har god smag men kan ikke rigtig samle det så det spiller og har en rød tråd. Mange vil gerne have, at der er hyggeligt og personligt, og så er der dem der blot ønsker at jeg lægger al fokus på et rum som f.eks. et nyt køkken eller badeværelse. Nogle ønsker, at jeg hjælper dem med at sammensætte en billedvæg, andre skal være forældre og ønsker at jeg hjælper med at indrette et fint børneværelse og kommer med idéer til opbevaring af alt det ekstra, der følger med børn. Der er også en del der overhovedet ikke kan finde ud af det, de vil gerne bo pænt og lækkert men ved ikke hvordan de skal komme i mål. Jeg hjælper i alle retninger og jeg har aldrig haft en utilfreds kunde.

Hvad koster det så …?

Jeg bor på Frederiksberg, og bor du max 25 min. fra mig så koster et besøg på ca. 2 timer  2500 kr. Bor du længere væk koster det lidt ekstra i form af transport og den tid jeg bruger frem og tilbage, men det snakker vi om. Bor du i Jylland eller på Fyn, kommer jeg også gerne, men her samler jeg sammen, så jeg har flere opgaver i området, måske du selv har en ven eller to der også vil benytte sig af mit tilbud.

Rabat i november og december ….

I november og december har de fleste travlt, og derfor er der ikke så mange indretningsrådgivninger. Dette giver mig lidt mere tid og derfor tilbyder jeg 500 kr. i rabat i disse to måneder. Skriv til mig på sms: 51 60 52 22 og lad os finde en eftermiddag, aften, eller en dag i en weekend, hvor jeg skal komme forbi og rådgive dig til at opnå det hjem du drømmer om!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Marie Klyver
    november 4, 2018 at 12:22

    Soveværelse og evt. gæsteværelse… ønskes piftet op.

Leave a Reply