Belysning (Lighting)

En statement lampe til hjemmekontoret

Hvis nu man skulle have et lækkert kontor, sådan et rigtig herrekontor, så er det her da et ret lækkert kontor ikk? Der oser af whisky, cigarer, store kontrakter underskrevet med en Mont Blanc pen… –der er endda skænket op! Jeg er vild med tapetet, farverne og den skønne tiger på bordet, men mest af alt er jeg ret vild med lampen på bordet!

‘Ball on top’ hedder lampen fra Design by Us. En udsædvanelig bordlampe med kant og statement. Lyset kastes flot gennem det rillede glas og guldskærmen og guldfoden giver lampen eksklusivitet og klasse. Den grønne glaskugle på toppen giver lampen kant og gør dens udtryk helt unikt.

Bordet, stolen og pendlen der hænger med det stribede tapet som baggrund er også fra Design by Us. Tigeren er vintage fra Boheme Hjem, det ved jeg, fordi det er Camilla og jeg der har stylet disse billeder. Hvad synes du?

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply