INTERIØR

Den lækreste bamsefamile

EN DEJLIG
BAMSEFAMILIE

Som den faste læser af Boligcious ved, så er ‘Den trætte mand’ min allerstørste drøm at eje. Den Trætte Mand designet i 1935 af Flemming Lassen er mit absolut favorit design, og jeg vil så gerne have den stol i min stue en dag. Dette efterår lancerer By Lassen Den Trætte Mand i en mørkebrun lammeskindsudgave og det er altså en rigtig bamsefar…

Prøv at overvej hvor dejligt det må være at synke den i denne bløde favn. Er den ikke fuldstændig fantastisk og hyggelig? Se mere omkring pris og mål her

By Lassens fine lille sofa ‘Mingle’, som også er designet af Flemming Lassen i 1935, kommer minsandten også i det smukke mørkebrune lammeskind og på den måde kan man altså få en smuk, vamset bamsefamile i stuen.

Flemming Lassen lod sig inspirere af fransk elegance og moderne italiensk stil – resultatet blev en intim, komfortabel to-personers sofa, som omkranser de siddende og lægger op til timevis af samtaler. Den smukke, dunkle og helt mørke Sheepskin Espresso lanceres i efteråret 2018.

 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sophie Sukhi
    oktober 31, 2018 at 22:40

    Hvor ser den bare dejlig ud! Sådan en kune man godt bruge at synke ned i i disse kolde tider 🙂

Leave a Reply