KIDS Uncategorized

Wilfreds lillebitte værelse

W I L F R E D S
H U L E

Da vi så vores lejlighed første gang, troede vi, at det var en 6-værelses lejlighed, vi skulle se, det stod den nemlig som på papiret. Vi forelskede os i lejligheden med det samme, men da vi gik rummene igennem i den gigantiske lejlighed kunne vi simpelthen ikke finde det sjette værelse. Vi fandt ud af, at det ikke eksisterede længere, det var nemlig et tidligere pigekammer, som nu var slået sammen med køkkenet. Men altså på det tidspunkt havde vi allerede tabt vores hjerte til denne smukke lejlighed, og vi måtte eje den! Vi takkede ja til vores nye hjem, og lagde hjernen i blød omkring, hvordan vi fik skabt et værelse mere til min dreng Wilfred. Ungernes aldersforskel er nemlig lige lidt for stor til, at der kunne være tale om deleværelser. I lejligheden var der en rummelig entré, så måske kunne vi trylle her, vi er nemlig så heldige, at der også er en entré fra gården. Hovedentréen er 160 cm. bred, 400 cm. lang og så er der over 3 meter til loftet. I entréen står et smukt skab som er bygget til lejligheden, og da det er en lejelejlighed kan det ikke fjernes, det ville også være utilgiveligt, det er virkelig fint.

Vi besluttede at sætte en væg op i entréen og bygge en hems, som vi ville lade hvile på det smukke skab. I væggen øverst satte vi et vindue fra Genbyg og det gjorde vi af to grunde. Den ene grund var at få mere lys og luft ind til Wilfreds nye seng. Den anden grund var, at indgangen til Wilfreds værelse ligger gennem køkkenet, dvs. at han er ligger lidt langt væk fra os alle og jeg kan ikke høre ham, hvis han skulle kalde midt om natten. Væggen vi har sat op med det indbyggede vindue er tæt på vores værelse og med det lille vindue på klem kan Wilfred nu kalde og tale til os, så vi kan høre det lige med det samme.

Vores entré set gennem døren til vores soveværelse. Bemærk det lille vindue som støder ind til Wilfreds seng.

Wilfred har nu sit eget værelse, det er ikke noget stort og pragende værelse, det er faktisk et utrolig lille værelse, men det fungerer så godt og han er glad, særligt fordi han jo nærmest har sin egen lille træhytte oppe under loftet.

Under sengen er der blevet plads til et skrivebord og lidt hylder. Det væghængte skrivebordsmøbel fra IKEA er genialt, fordi det er smalt og ikke særlig dybt. Det smukke skab som er bygget til lejligheden indeholder både Wilfreds tøj og legetøj.

 

 

Ribben fra Kaos som fører op til sengen er også flittigt brugt til akrobatiske strabadser.

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anna
  oktober 19, 2018 at 17:30

  Må jeg spørge hvor skrivebordet er fra? Vh Anna

  • Reply
   Malene Marie Møller
   november 19, 2018 at 11:49

   Ja Anna det må du, det er fra Ikea og man kan bygge en her væg i den serie hvis man vil 🙂

 • Reply
  Chloé
  januar 31, 2019 at 19:52

  Hvor er det fine lille skoskab fra i jeres entre? 🙂

  • Reply
   Malene Marie Møller
   februar 3, 2019 at 16:28

   Hej Chloé
   Det er to skabe sat ovenpå hinanden, det hedder Frame fra By Lassen.

   Kh. Malene

Leave a Reply