INTERIØR

Hylder der går i et med væggen

S H E L F I E

Lundqvist Copenhagen designer hylder i et fint materiale-mix. Metal møder læder –og det mix mellem et organisk materiale som læder og et hårdt materiale som metal giver designet et twist og lidt fra begge verdner. En nyhed fra Lundqvist er, at deres klassiske hylder som tidligere har været produceret med brune læderstropper nu fås i en variant, hvor stroppen er sort til den sorte hylde. Placeres hylden på en sort væg, så sker der noget dramatisk og lækkert. Hylden fremstår elegant sort i sort med de fine detaljer i messing. Selvom man nu ikke lige har mod på at male en væg sort, så er SHELFIE, som hylden hedder også meget flot på en hvid væg, hvor den står som en elegant grafisk streg på væggen. Hylden er super nem at style flot, den er praktisk alle steder i boligen, også i køkkenet og på badeværelset. Den er let at montere på væggen og den hænger meget stabilt.

SHELFINI er en anden type hylde fra Lundqvist Copenhagen. Hylden er en gallerihylde, der enten kan bruges til magasiner, som er illustreret på billedet herover, men den kan også hænges tæt sammen på en stribe til dine malerier eller kunstprint i rammer.  Det geniale ved at præsentere sin kunst på denne måde er, at du ikke behøver at slå huller i væggen, hver gang du vil hænge et billede op, og du kan udskifte og omrokere din kunst så tit du vil uden at beskadige dine vægge.

Find forhandlerlister lige her, hvis du vil vide hvor SHELFIE og SHELFINI kan købes.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply